- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Ayyy tipini yiyimFilizCan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy tipini yiyimFilizCan
Çok uykum var, dinlenmek istiyorum FilizCan.Ayyy tipini yiyim
Yer var kıvrilÇok uykum var, dinlenmek istiyorum FilizCan.
Şuracıkta kıvrılsam
Çalışmaya vaktin varsa DGS daha mantıklı ben calisamadigim için sınavsız 2. Ünv olarak yazdım şimdi yeniden 2 yıl daha fazladan okumuş olacağım. Neyse ki bebekten dolayı 3 sene daha evdeyimBende atadayım canımAtanın lisans harcı çok yaBende seneye dgs düşünüyorum kararsızım
Hakkında hayırlısı olsun
Ayy teşekkür ederim. Canım çok istiyor pastalar börekler ...Masallah ,gayet güzel gitmis
Hayırlısı olsunÇalışmaya vaktin varsa DGS daha mantıklı ben calisamadigim için sınavsız 2. Ünv olarak yazdım şimdi yeniden 2 yıl daha fazladan okumuş olacağım. Neyse ki bebekten dolayı 3 sene daha evdeyim
Pıt pıt kas olsunAyy teşekkür ederim. Canım çok istiyor pastalar börekler ...
Neyse ki konumuz kırmızı et diyete uygun bir protein tabağı hazırlayacağım
Oda başlamışAklın yolu bir aşkom Nevreste bak kardeşine de 2 oy yetmiyormus
Neye başlamış nevoşOda başlamış
Mezelerde yapılıyor yaKonu salatalar olsa acaba ne kadar çeşit çıkar acaba ,merak ediyorum ben ama makarna salatası olmasın
5 oy olsun demeyeNeye başlamış nevoş
5 çok değil mi5 oy olsun demeye
Mezelerde o varKonu salatalar olsa acaba ne kadar çeşit çıkar acaba ,merak ediyorum ben ama makarna salatası olmasın
Yok bol yeşillikli salata gibi cano tavuklu karidesli peynirli gibi gibi, mesela farklı ülke salatası gibiMezelerde yapılıyor ya
2 oy fazlası yok5 çok değil mi
Daha erken değil mi5 oy olsun demeye
Aynı tarz şeyler çıkar aşağı yukarıYok bol yeşillikli salata gibi cano tavuklu karidesli peynirli gibi gibi, mesela farklı ülke salatası gibi
2 iyi bencede2 oy fazlası yok