- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
- 448
Ne kontrollüNevreste sen kontrole gittinmi bakiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kontrollüNevreste sen kontrole gittinmi bakiyim
Hoş geldin ablacımÇok şükür iyiyim yeni kızımdan geldik
Ney acaba yuksek çıkanBugün endokrinolojiye gittim.
Kan tahlili verdim.Geç çıktı.Pazartesi göstereceğim.
Bir test yüksek çıkmış.Nedir merak ettim
Tiroid nodülüm var ablacım onun için gittim.Ne kontrollü
Doktor kontrolünü gitcekti ablacim bende okuyorum ama bazen yetisemiyorum isteNe kontrollü
Anladım ameliyat olacaktın degilmi virüsten dolayı kaldı öyleTiroid nodülüm var ablacım onun için gittim.
Anti tiroglobulinNey acaba yuksek çıkan
Evet ablam o ayrı dertAnladım ameliyat olacaktın degilmi virüsten dolayı kaldı öyle
Oneki sordunmu tanidiklarinaAnti tiroglobulin
Bende haşimato var onunla alakalı ya da nodülüm ile alakalı olabilirAbime sormadım yaOneki sordunmu tanidiklarina
Yaaa kilo al ver sorun degilde önemli bisey olmasin canimyaBende haşimato var onunla alakalı ya da nodülüm ile alakalı olabilirAbime sormadım ya
Nette iyi şeyler yazmıyor.
Kilo alma verememe sebebim çıktı ortaya
Ben bu kiloda mutlu değilim.Uzun süre hiç bu kiloda kalmamıştımYaaa kilo al ver sorun degilde önemli bisey olmasin canimya
Hem kilolu degilsin gordum seni
İnşallah yoktur nediyimkiBen bu kiloda mutlu değilim.Uzun süre hiç bu kiloda kalmamıştım
Bir şeyler var gibi
İnşaallah canım sağ olİnşallah yoktur nediyimki
Geçmiş olsun canımSorma canim sorma gözlerimin icleri bile kızarık düşun yorgunluğumu,ellerim perişan hâlde soyuldu derileri
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Gülegüle kullan yasiSağolasın FilizCan’ım
Geçmiş olsun canımSorma canim sorma gözlerimin icleri bile kızarık düşun yorgunluğumu,ellerim perişan hâlde soyuldu derileri
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Nevoş doktora mı gittinGeçmiş olsun canım