- 24 Eylül 2018
- 98.348
- 294.734
- 698
Sen de sağol cancağızımSağolasın cancağzım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de sağol cancağızımSağolasın cancağzım
Kim beÇok şükür canım, eve geldik. Gün boyunca saat başı damlası var, yarında kontrolü var. Diğer gözünün operasyonu ne zaman olacağına karar verecekmiş dr.
Benden rahatsızlıklarını gizlemelerine kızıyorum, dr geçen ameliyat demiş, 2 ay sonra olurum diye gözlük yazdırmış
Annem ağzından kaçırmasa, daha da erteleyecekti
2 günde oldu bittiye getirdim
Geldiler 1 haftadır burda annemle babam, doktor bizi biraz korkuttu sezaryene alabilirim diye o yüzden erken geldiler hep birlikte bekliyoruz temizlik falan oldu hazırlıkları yaptıkSağlıkla gelsin inşaallah
Mutlaka bize haber ver
Yanına biri geldi mi
Sağ ol güzelciğimm inşallahSağlıkla gelsin canım
Farkı baya açtın sanıyorum ben baktığım yok hadi bakalim abla kardeş kim alacak2 gündür böyle
Allah razı olsun teşekkür ederimSağlıkla gelsin minnak
Yoğunsun diye söylemedim dedi, bende direkt gelini aradım, babamı yarın şu doktora götürün diyeİyi yapmışsın canımİlerleyince zorlaşıyor
Yeni iş kurdunuz kıyamamışlardır
Sen de sağol cancağızım
Babam FilizCanKim be
Gecmis olsun canimBabam FilizCan
Sağolasın FilizCanGecmis olsun canim
Sağ ol elticimTebrikler Nevreste elticim
Çok geçmiş olsun yasom dahada iyi olur inşallah amcamizYoğunsun diye söylemedim dedi, bende direkt gelini aradım, babamı yarın şu doktora götürün diye
Bu sabah da dr beni aradı, babanı getir, öğlen boşluğum var diye
%15 görüyormuş
Çok şükür, iyi şu anda
Çok şükür canımHer şeyin yolunda olmasına sevindimGeldiler 1 haftadır burda annemle babam, doktor bizi biraz korkuttu sezaryene alabilirim diye o yüzden erken geldiler hep birlikte bekliyoruz temizlik falan oldu hazırlıkları yaptık
Sağ ol güzelciğimm inşallah
Offf çok fena olmuşÇok geçmiş olsunYoğunsun diye söylemedim dedi, bende direkt gelini aradım, babamı yarın şu doktora götürün diye
Bu sabah da dr beni aradı, babanı getir, öğlen boşluğum var diye
%15 görüyormuş
Çok şükür, iyi şu anda
Amin canımın içiGeldiler 1 haftadır burda annemle babam, doktor bizi biraz korkuttu sezaryene alabilirim diye o yüzden erken geldiler hep birlikte bekliyoruz temizlik falan oldu hazırlıkları yaptık
Sağ ol güzelciğimm inşallah
Sağolasın canÇok geçmiş olsun yasom dahada iyi olur inşallah amcamiz
Sağolasın canımyasminsay konuyu çok takip edemiyorum ama geçmiş olsun
Geçmiş olsun Yaso. Ne işi kurdunuz kızzz yasminsayİyi yapmışsın canımİlerleyince zorlaşıyor
Yeni iş kurdunuz kıyamamışlardır