- 24 Eylül 2018
- 98.741
- 295.428
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim beÇok şükür canım, eve geldik. Gün boyunca saat başı damlası var, yarında kontrolü var. Diğer gözünün operasyonu ne zaman olacağına karar verecekmiş dr.
Benden rahatsızlıklarını gizlemelerine kızıyorum, dr geçen ameliyat demiş, 2 ay sonra olurum diye gözlük yazdırmış
Annem ağzından kaçırmasa, daha da erteleyecekti
2 günde oldu bittiye getirdim![]()
Geldiler 1 haftadır burda annemle babam, doktor bizi biraz korkuttu sezaryene alabilirim diye o yüzden erken geldiler hep birlikte bekliyoruz temizlik falan oldu hazırlıkları yaptıkSağlıkla gelsin inşaallah
Mutlaka bize haber ver
Yanına biri geldi mi![]()
Sağ ol güzelciğimm inşallahSağlıkla gelsin canım![]()
![]()
Farkı baya açtın sanıyorum ben baktığım yok2 gündür böyle![]()
Yoğunsun diye söylemedim dedi, bende direkt gelini aradım, babamı yarın şu doktora götürün diyeİyi yapmışsın canımİlerleyince zorlaşıyor
Yeni iş kurdunuz kıyamamışlardır![]()
Babam FilizCanKim be
Gecmis olsun canimBabam FilizCan![]()
Çok geçmiş olsun yasom dahada iyi olur inşallah amcamizYoğunsun diye söylemedim dedi, bende direkt gelini aradım, babamı yarın şu doktora götürün diye
Bu sabah da dr beni aradı, babanı getir, öğlen boşluğum var diye
%15 görüyormuş
Çok şükür, iyi şu anda![]()
Çok şükür canımGeldiler 1 haftadır burda annemle babam, doktor bizi biraz korkuttu sezaryene alabilirim diye o yüzden erken geldiler hep birlikte bekliyoruz temizlik falan oldu hazırlıkları yaptık
Sağ ol güzelciğimm inşallah![]()
Offf çok fena olmuşYoğunsun diye söylemedim dedi, bende direkt gelini aradım, babamı yarın şu doktora götürün diye
Bu sabah da dr beni aradı, babanı getir, öğlen boşluğum var diye
%15 görüyormuş
Çok şükür, iyi şu anda![]()
Amin canımın içiGeldiler 1 haftadır burda annemle babam, doktor bizi biraz korkuttu sezaryene alabilirim diye o yüzden erken geldiler hep birlikte bekliyoruz temizlik falan oldu hazırlıkları yaptık
Sağ ol güzelciğimm inşallah![]()
SağolasınÇok geçmiş olsun yasom dahada iyi olur inşallah amcamiz![]()
Sağolasın canım
Geçmiş olsun Yaso. Ne işi kurdunuz kızzzİyi yapmışsın canımİlerleyince zorlaşıyor
Yeni iş kurdunuz kıyamamışlardır![]()