Önce hayırlısı diyordu.Bugün sabah öyle diyorBiliyor firdefs umursamıyorHain enişte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce hayırlısı diyordu.Bugün sabah öyle diyorBiliyor firdefs umursamıyorHain enişte
Teşekkür ederimİnşaallah kazanırsınızBen tantuniye verdim tabiki de tantuni tabi onunla birlikte bende pro kazanayım
Çok zor abla hayırlısi olsun ama biz yinede şimdiden edelim tebrigimiziÇok sağ olun
Ama henüz bitmedi belki değişir diyorum
Adam da haklı o zamanÖnce hayırlısı diyordu.Bugün sabah öyle diyorBiliyor firdefs umursamıyor
Umarım inşallahTeşekkür ederimİnşaallah kazanırsınız
Sağ ol canımÇok zor abla hayırlısi olsun ama biz yinede şimdiden edelim tebrigimizi
Sende sağol ablammSağ ol canım
Şimdi nasılSağolun canlar, aniden gelişince haber veremedim.
2 gündür böyleEneem Firdevs yetismis bile
Gecmis olsun cancağızımSağolun canlar, aniden gelişince haber veremedim.
39+3 üm bugün bakalım bi sinyal yok henüz sultanımOy Maşaallah 40 hafta dolmuşKızımız gelmiyor mu
Sağlıkla gelsin inşaallah39+3 üm bugün bakalım bi sinyal yok henüz sultanım
Çok şükür canım, eve geldik. Gün boyunca saat başı damlası var, yarında kontrolü var. Diğer gözünün operasyonu ne zaman olacağına karar verecekmiş dr.Şimdi nasıl
Sağlıkla gelsin canım39+3 üm bugün bakalım bi sinyal yok henüz sultanım
Sağlıkla gelsin minnak39+3 üm bugün bakalım bi sinyal yok henüz sultanım
İyi yapmışsın canımİlerleyince zorlaşıyorÇok şükür canım, eve geldik. Gün boyunca saat başı damlası var, yarında kontrolü var. Diğer gözünün operasyonu ne zaman olacağına karar verecekmiş dr.
Benden rahatsızlıklarını gizlemelerine kızıyorum, dr geçen ameliyat demiş, 2 ay sonra olurum diye gözlük yazdırmış
Annem ağzından kaçırmasa, daha da erteleyecekti
2 günde oldu bittiye getirdim
Sağolasın cancağzımGecmis olsun cancağızım