- 22 Temmuz 2017
- 44.550
- 132.124
- 598
Topla topla, bana yollarsınBen tarlaya ceviz toplamaya gidiyore
Kolay gelsin FilizCan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topla topla, bana yollarsınBen tarlaya ceviz toplamaya gidiyore
Admin mesajlarda da yoktu baktımdaHenüz açılmamış galiba
Günaydın yasocum şmdilik iyi ateşlenmilti gene iğne oldu ateş düşmezse covid testi yaparız dedi doktor yanındada önceki abla var kızçem zaten işte oda çok yoğun çalışıyorGünaydın ablacım, torun nasıl?
Açılır ablabende form doldurdum henüz gelmediAdmin mesajlarda da yoktu baktımda
Günaydın yasocum şmdilik iyi ateşlenmilti gene iğne oldu ateş düşmezse covid testi yaparız dedi doktor yanındada önceki abla var kızçem zaten işte oda çok yoğun çalışıyor
Görüşürüz kolay gelsinBen kaçtım hanınlatr işler beni bekler görüşürüz öpüldünüz
Zatüre de kötü oluyor inşallah iyi olurÇok sağol mavişim acayip bir salgın var torunda öksürüyor burnu akıyor yeşil akıntı geliyor.Dr zatürre dedi bide.
Çabucak iyileşir inşallah ablamAdmin mesajlarda da yoktu baktımda
Günaydın yasocum şmdilik iyi ateşlenmilti gene iğne oldu ateş düşmezse covid testi yaparız dedi doktor yanındada önceki abla var kızçem zaten işte oda çok yoğun çalışıyor
Bizi küçük gördüler herhalde elticimAçılır ablabende form doldurdum henüz gelmedi
40 yaş üstü yollasınlarBizi küçük gördüler herhalde elticim
40 yaş üstü yollasınlar
Seninde bir şey kalmadı
2-3 ay falan var sanırımSeninde bir şey kalmadı
Daha iyi cancağızım Sen nasılsın?Cancağzım
Belin nasıl oldu?
Günler,yıllar hızlıca akıp gidiyor2-3 ay falan var sanırım
O kadar saymıyorum ki, 40 geldi çattı kapıma
İyi ol cancağzımDaha iyi cancağızım Sen nasılsın?
Evet canım. Şu son yıllar ne ara geçti, yıl ne zaman 2022’ye dayandı?Günler,yıllar hızlıca akıp gidiyor
Ben hala 2019 dayımEvet canım. Şu son yıllar ne ara geçti, yıl ne zaman 2022’ye dayandı?
İnsanın aklı almıyor
Bende 2018-2019’u aşamadımBen hala 2019 dayım
Hep iyi olalım cancağızımİyi ol cancağzım
Çok şükür cancağzım, bende iyiyim