- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Aaa ben orayi kaçırmisim bilmiyodum cidden HanimKelesimiGetir ablacim kusura bakma gecmis olsunTorunu hastaydı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben orayi kaçırmisim bilmiyodum cidden HanimKelesimiGetir ablacim kusura bakma gecmis olsunTorunu hastaydı.
Ablam toruna bakmaya gittiAaa ben orayi kaçırmisim bilmiyodum cidden HanimKelesimiGetir ablacim kusura bakma gecmis olsun
Günaydın mavişim daha iyi şimdi cumartesi gene ateşlenmişti iğne oldu geçmezse Dr covid testi yaparız dedi neyseki düştü ateşi kanda mikrop yüksek çıkmıştıGünaydın abla. Geçmiş olsun. Torun nasıl oldu
Hoş buldum sağolHoşgeldin
Sende kimsin T
Hoş buldum nvoşum sağol daha iyi şimdi eski abla var o geldi yanında kreşede gidemedi bu hafta.enfeksiton çok yüksek çıkmış kandaHoş geldin ablacımTorun nasıl oldu
Görmedim gercekten şaka yapayim derkenAblam toruna bakmaya gitti
Aaa ben orayi kaçırmisim bilmiyodum cidden HanimKelesimiGetir ablacim kusura bakma gecmis olsun
Çok geçmiş olsun ablacımGünaydın mavişim daha iyi şimdi cumartesi gene ateşlenmişti iğne oldu geçmezse Dr covid testi yaparız dedi neyseki düştü ateşi kanda mikrop yüksek çıkmıştı
Hoş buldum sağol
Hoş buldum nvoşum sağol daha iyi şimdi eski abla var o geldi yanında kreşede gidemedi bu hafta.enfeksiton çok yüksek çıkmış kanda
Ben 1-2 sefer yazdım.Denk gelmedin demekGörmedim gercekten şaka yapayim derken
Çok sağol nevoşumÇok geçmiş olsun ablacım
Henüz yok galiba ablacımKk nın L'Oreal kremi. Geldi bana cumartesi kargo gelmiş eşim almış sayfadafilan varmı hiç gözünüze çarptımı bulamadım da
Mesaj yazmis nevos ama görmedim abla zaten cok yogundum meaajlara denk gelmedim yada gördum unuttum yoksa yazardimÇok sağol fülüzüm acil gittim hemen nevoşada haber verdim gidecem diye dün akşam geldim eve
Ben 1-2 sefer yazdım.Denk gelmedin demek
Çok geçmiş olsun abla. Ortalıkta böyle bir salgın var. Benim çocuklarda 2 haftadır hasta. Bir türlü düzelmediler. Öksürük kesilmedi. Kovid testi de negatifGünaydın mavişim daha iyi şimdi cumartesi gene ateşlenmişti iğne oldu geçmezse Dr covid testi yaparız dedi neyseki düştü ateşi kanda mikrop yüksek çıkmıştı
Hoş buldum sağol
Hoş buldum nvoşum sağol daha iyi şimdi eski abla var o geldi yanında kreşede gidemedi bu hafta.enfeksiton çok yüksek çıkmış kanda
Bereketli olsun. Kestane de topluyor musunuz çıkıncaBen tarlaya ceviz toplamaya gidiyore
Henüz yok galiba ablacım
Sayfası oluyordu ya bu hediyelerin onu bulamadımHenüz yok galiba ablacım
Olsun fülüzüm bazengözden kaçıyor zatenMesaj yazmis nevos ama görmedim abla zaten cok yogundum meaajlara denk gelmedim yada gördum unuttum yoksa yazardim
Çok sağol mavişim acayip bir salgın var torunda öksürüyor burnu akıyor yeşil akıntı geliyor.Dr zatürre dedi bide.Çok geçmiş olsun abla. Ortalıkta böyle bir salgın var. Benim çocuklarda 2 haftadır hasta. Bir türlü düzelmediler. Öksürük kesilmedi. Kovid testi de negatif
Henüz açılmamış galibaSayfası oluyordu ya bu hediyelerin onu bulamadım
Olsun fülüzüm bazengözden kaçıyor zaten
Günaydın FilizCan’ımsuGunaydin aşkomsu
CancağzımGünaydın cancağızım
Günaydın ablacım, torun nasıl?Günaydınlar dün akşam geldim işler beni bekler gene laptopdan giriş yapamadım
tabletten oldu herkesler iyi demi