• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Günaydın abla. Geçmiş olsun. Torun nasıl oldu 😕
Günaydın mavişim daha iyi şimdi cumartesi gene ateşlenmişti iğne oldu geçmezse Dr covid testi yaparız dedi neyseki düştü ateşi kanda mikrop yüksek çıkmıştı
Hoş buldum sağol
Hoş geldin ablacım😍Torun nasıl oldu🤗
Hoş buldum nvoşum sağol daha iyi şimdi eski abla var o geldi yanında kreşede gidemedi bu hafta.enfeksiton çok yüksek çıkmış kanda

Günaydın mavişim daha iyi şimdi cumartesi gene ateşlenmişti iğne oldu geçmezse Dr covid testi yaparız dedi neyseki düştü ateşi kanda mikrop yüksek çıkmıştı

Hoş buldum sağol

Hoş buldum nvoşum sağol daha iyi şimdi eski abla var o geldi yanında kreşede gidemedi bu hafta.enfeksiton çok yüksek çıkmış kanda
Çok geçmiş olsun ablacım😍😏

Hoş buldum sağol

Çok geçmiş olsun abla. Ortalıkta böyle bir salgın var. Benim çocuklarda 2 haftadır hasta. Bir türlü düzelmediler. Öksürük kesilmedi. Kovid testi de negatif 🤷‍♀️

Çok geçmiş olsun abla. Ortalıkta böyle bir salgın var. Benim çocuklarda 2 haftadır hasta. Bir türlü düzelmediler. Öksürük kesilmedi. Kovid testi de negatif 🤷‍♀️
Çok sağol mavişim acayip bir salgın var torunda öksürüyor burnu akıyor yeşil akıntı geliyor.Dr zatürre dedi bide.

Back