Progestanı cumartesiden beri içmiyorum çok şükür Ama geniz Akıntım çok var çok mide bulantısı yapıyor. boş boş öğürüyorum. Domates gibi kızarıyorum. burun spreyi kullanıyorum gel gelelim bana mısın demiyor.
Progestanı cumartesiden beri içmiyorum çok şükür Ama geniz Akıntım çok var çok mide bulantısı yapıyor. boş boş öğürüyorum. Domates gibi kızarıyorum. burun spreyi kullanıyorum gel gelelim bana mısın demiyor.
İnşallah azalır. çekilecek dert değil...
ikili test için kan verdim. cumartesi çıkacak. Ultrasonda sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kanda net belli olurmuş. Valla sata göre 12+5 ama sıpa tam 1 hafta önden gidiyor. Ultrasona göre 13+5. İnşallah sorun çıkmaz.
ikili test için kan verdim. cumartesi çıkacak. Ultrasonda sıkıntı çıkmadı çok şükür ama kanda net belli olurmuş. Valla sata göre 12+5 ama sıpa tam 1 hafta önden gidiyor. Ultrasona göre 13+5. İnşallah sorun çıkmaz.
Oy maşallah
Ölçmeden ölçmeye, cihazdan cihaza fark ediyor haftası. Ona hiç takılma. Yoksa yine haftasında doğuyor. Benim büyük oğlan da önde gidiyordu. İçin rahat olsun
Testiniz de normal sınırda çıkar inşallah
Oy maşallah
Ölçmeden ölçmeye, cihazdan cihaza fark ediyor haftası. Ona hiç takılma. Yoksa yine haftasında doğuyor. Benim büyük oğlan da önfe gidiyordu. İçin rahat olsun
Testiniz de normal sınırda çıkar inşallah