Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Yargı çok iyiydi gercekten, şuana kadar en iyi başlangıç onundu

N için önerebileceğin yok mu bacım, tv’de reklam manyağı olmak istemiyorum

Haaaaaa Netflix için bir sürü önerim olur ama ben biraz fantastik seviyorum. bilmem sever misin ama dizi listemden bazılarını yazayım:

Lucifer (şiddetle tavsiye ederim), You (şiddetli tavsiyeye devam), İnto the night (2. sezon biraz tırt), lupin , locke and key (çocuksu), post mortem (bunu yeni izledim, beğendim), how i met yout mother (bunu 8 milyon kez izledim), the witcher ( henry cavill kalp ben), dark (beyin yakar), dracula (mini dizi), stranger things (çocuksu), cursed, messiah (bu biraz siyasi ama insanların ne kadar inanmaya meyilli olduğunu sorguluyorsun), Queens gambit (mini dizi), warrior nun, ragnarok, la casa de papel (izlemeyen kaldı mı), the rain, sweet tooth, arthdal chronicles (ilk defa Kore dizisi izledim, bayıldım), sense 8 (sevişmelerden miden bulanmazsa konusu güzel), the i land (mini dizi), behind your eyes (bunun konusu dehşet güzel, ters köşe oluyorsun, mini dizi)

Filmlerden hiç dizilere girmemiştim, yastığa başımı koyduğum anda uyuyorum çünkü. Bu aralar başlasam diyorum, SS aldım yorumunu.
Bir bakayım
Teşekkür ederim yafru

Filmlerden hiç dizilere girmemiştim, yastığa başımı koyduğum anda uyuyorum çünkü. Bu aralar başlasam diyorum, SS aldım yorumunu.
Bir bakayım
Teşekkür ederim yafru
Rica ederim canım. En sonuncusunu yanlış yazmışım, behind her eyes olacak. Eğer biraz psikopatlık seviyorsan onunla başla. Sonra you izlersin. Zaten you’nun 3. Sezonu bi dahaki ay geliyor. Yok ben komedi tarzı alayım dersen How I Met Your Mother tüm dünyada herhalde klasikleşmiş dizilerden biridir. 9 sezon ama 20 dk bölümler. Şeytan, melek, Tanrı’yı ironik işleyişle izleyip şeytana aşık olmak istersen de Lucifer diyorum. Aaaahhhhh Tom Ellis üzümlü kekim

İzleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…