- 28 Haziran 2011
- 62.301
- 156.207
- 898
Amin hemşom, rabbim kimselere yasatmasinOlabilir hemsom ,Allah yazmamış olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hemşom, rabbim kimselere yasatmasinOlabilir hemsom ,Allah yazmamış olsun![]()
Sen kotani doldurdun nevoşDikkat etmezsek tabi bulaşır
Ben artık olmayacağımı düşünüyorum![]()
Dikkat edeceğiz canımInş nevoşum yaa, ben korkacagim sanırım. Sanki dışarıda hep aklımda kalacak
Yeni mutasyon gelene kadarSen kotani doldurdun nevoş![]()
İnşaallahOlma artik bencede![]()
Rabbim tekrardan yaşatmasin inşAllah canım o test sonucunu bile beklemek çok kötuİnşaallah![]()
Aynen canım ben 5 defa falan test yaptırdımRabbim tekrardan yaşatmasin inşAllah canım o test sonucunu bile beklemek çok kötu![]()
Sağolasın cancağzımYa ne güzel,Allah iş rastligi versin cancağızım![]()
![]()
Sağolasın FilizCan
Dün oğlani gorsen nasil bagriyo bana olmucam banane gidiyorum ben zor tuttuk,ablasida bir bagardi napiyosun sen egerki varsa insanlarin vebalinemi gircez diyeAynen canım ben 5 defa falan test yaptırdım![]()
Istanbulda mu cıktı ya, yayılmazsa iyidirYeni mutasyon gelene kadar![]()
Yaso dükkan açıldı miSağolasın FilizCan![]()
![]()
Çok şükür temiz çıkmış FilizCan, gözünüz aydın olsunDün oğlani gorsen nasil bagriyo bana olmucam banane gidiyorum ben zor tuttuk,ablasida bir bagardi napiyosun sen egerki varsa insanlarin vebalinemi gircez diye
Amin aşkomİnşaallah aşkom hiç olmayalım![]()
Sagol yasocanÇok şükür temiz çıkmış FilizCan, gözünüz aydın olsun![]()
Açıldı canım, resmî açılış işine girmedik.Yaso dükkan açıldı mi![]()
Ayy balikci karisi yasoAçıldı canım, resmî açılış işine girmedik.![]()
Bir daha olmaz inşaallahDün oğlani gorsen nasil bagriyo bana olmucam banane gidiyorum ben zor tuttuk,ablasida bir bagardi napiyosun sen egerki varsa insanlarin vebalinemi gircez diye