Sen de sağol hemsomSagol hemsom
Aynen canım 3 defa ilaçlanıyor.1 defa gübre ,2-3 sürülüyorBahce isi cidden zor egerki ilac sürme vs. Islerini yaptin ama para kazanamadiysan isin kolay degil cunku emegini alamazsin dunya kadar para harcadik ama bu sene incir yerlerde 30bin zarar var
Sagol canim
Rabbim herkesin rızkını vermistir aç mezarı yok derler hepimize Rabbim gani gani versin insAllahAynen canım 3 defa ilaçlanıyor.1 defa gübre ,2-3 sürülüyor
Artezyan var.1 defa suluyorlar bin lira elektrik faturası geliyor
2 yıldır tutmuyor.10 ton tutacak vahçeden 1 ton ancak çıkıyor.
Allah yardımcınız olsun
Amin inşaallahRabbim herkesin rızkını vermistir aç mezarı yok derler hepimize Rabbim gani gani versin insAllah
Evet çok şükür, bomba gibi olucamCovid oldun bağışıklığın yükselmiştirKarantina 20 gün mü
Allah razı olsun canom benim, cansınÇok geçmiş olsun canım. Biran önce atlatırsın inşallah
Tövbe tövbeEvet çok şükür, bomba gibi olucamon yedi gün, akrabalarımda ondört olanda var . Bugün ilk defa ekip aradı sormak için çok enteresan ölsem ölünce haberleri olacak
Bıkmışlar artık hemsomTövbe tövbeSürekli arıyorlar olanları aslında ama
Yalamış yutmuş sanirsam
Sendemi bürütüsPeri gelmeden ben kaçar
Arkamdan neler demisleeeer ben şok ben iptalTembel abla bir tarif ekleyemiyor
İyi ki çocuğu okula başladı.Artık bahanesi var
Özelde lak lak yapiyor bence
Nebilim arada yaziyor biseyler
Ben bilmem icimdeki ses
Allah tüm hastalara şifa versin hemşomBıkmışlar artık hemsomvalla dikkate alan yok kuzenim çok kötüydü, ağrıdan ağlıyordu. Aradı gelin bana serum takin ben kötüyüm diye, dönüş yapan yok yoğunluk var diye belkide bilmiyorum
Amin hemsom, rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin. Taşıyamayacağı yük vermesinAllah tüm hastalara şifa versin hemşom
Hani neredeSendemi bürütüs
Arkamdan neler demisleeeer ben şok ben iptal
Bahane mi
Aralıkta olduğumda günde 10 kişi 1 ay aradılarBıkmışlar artık hemsomvalla dikkate alan yok kuzenim çok kötüydü, ağrıdan ağlıyordu. Aradı gelin bana serum takin ben kötüyüm diye, dönüş yapan yok yoğunluk var diye belkide bilmiyorum
Dedim ya sana ben yalayıp yutmuş diye inanmadin banaHani nerede
Evet nevoş çok şaşkınım, hiç ilgilenmiyorlarAralıkta olduğumda günde 10 kişi 1 ay aradılar
Ama bu sefer toplasam 10 defa arayan olmadı
Onlarda bıktı
Canım Aralık ayında geçirdiğimde ağrıdan ölüyordumEvet nevoş çok şaşkınım, hiç ilgilenmiyorlarsırtım agriyo arada nevoş sende de var miydi
Oy canım nevoşum, sen neler yaşamışsınCanım Aralık ayında geçirdiğimde ağrıdan ölüyordum2-3 ay kendime gelemedim
Bunda ben zaten 5 aydır hep ağrılar içindeyimBelkide ondan anlamadım
Ağrı eşiğim yükseldi canımOy canım nevoşum, sen neler yaşamışsınburnum cayır cayır yaniyo biber sürmüşsün gibi, kesip atasım var
Acilara yürüyor korkmuyoruzAğrı eşiğim yükseldi canım
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?