• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Bahce isi cidden zor egerki ilac sürme vs. Islerini yaptin ama para kazanamadiysan isin kolay degil cunku emegini alamazsin dunya kadar para harcadik ama bu sene incir yerlerde 30bin zarar var

Sagol canim🥰
Aynen canım 3 defa ilaçlanıyor.1 defa gübre ,2-3 sürülüyor 🤷🏻‍♀️
Artezyan var.1 defa suluyorlar bin lira elektrik faturası geliyor😃
2 yıldır tutmuyor.10 ton tutacak vahçeden 1 ton ancak çıkıyor.
Allah yardımcınız olsun🥰

Aynen canım 3 defa ilaçlanıyor.1 defa gübre ,2-3 sürülüyor 🤷🏻‍♀️
Artezyan var.1 defa suluyorlar bin lira elektrik faturası geliyor😃
2 yıldır tutmuyor.10 ton tutacak vahçeden 1 ton ancak çıkıyor.
Allah yardımcınız olsun🥰
Rabbim herkesin rızkını vermistir aç mezarı yok derler hepimize Rabbim gani gani versin insAllah🤲🤗

Covid oldun bağışıklığın yükselmiştir🥰Karantina 20 gün mü🤷🏻‍♀️
Evet çok şükür, bomba gibi olucam 🤲 on yedi gün, akrabalarımda ondört olanda var . Bugün ilk defa ekip aradı sormak için çok enteresan🤣 ölsem ölünce haberleri olacak🤣

Evet çok şükür, bomba gibi olucam 🤲 on yedi gün, akrabalarımda ondört olanda var . Bugün ilk defa ekip aradı sormak için çok enteresan🤣 ölsem ölünce haberleri olacak🤣
Tövbe tövbe 🙄Sürekli arıyorlar olanları aslında ama

Tövbe tövbe 🙄Sürekli arıyorlar olanları aslında ama
Bıkmışlar artık hemsom 🤷‍♀️🤣 valla dikkate alan yok🙈 kuzenim çok kötüydü, ağrıdan ağlıyordu. Aradı gelin bana serum takin ben kötüyüm diye, dönüş yapan yok😢 yoğunluk var diye belkide bilmiyorum 🙈

Yalamış yutmuş sanirsam :KK70: :KK70: :KK70:

Peri gelmeden ben kaçar 🙈
Sendemi bürütüs:110:
Tembel abla bir tarif ekleyemiyor🤷🏻‍♀️
İyi ki çocuğu okula başladı.Artık bahanesi var:KK70:
Arkamdan neler demisleeeer ben şok ben iptal 😳
Bahane mi:cry:
Özelde lak lak yapiyor bence:ukala::ukala::ukala::ukala:
Nebilim arada yaziyor biseyler🤪
Ben bilmem icimdeki ses
:110:

Bıkmışlar artık hemsom 🤷‍♀️🤣 valla dikkate alan yok🙈 kuzenim çok kötüydü, ağrıdan ağlıyordu. Aradı gelin bana serum takin ben kötüyüm diye, dönüş yapan yok😢 yoğunluk var diye belkide bilmiyorum 🙈
Allah tüm hastalara şifa versin hemşom😒

Aralıkta olduğumda günde 10 kişi 1 ay aradılar🤪
Ama bu sefer toplasam 10 defa arayan olmadı😃
Onlarda bıktı🤷🏻‍♀️

Aralıkta olduğumda günde 10 kişi 1 ay aradılar🤪
Ama bu sefer toplasam 10 defa arayan olmadı😃
Onlarda bıktı🤷🏻‍♀️
Evet nevoş çok şaşkınım, hiç ilgilenmiyorlar😢🤷‍♀️ sırtım agriyo arada nevoş sende de var miydi🤷‍♀️

Evet nevoş çok şaşkınım, hiç ilgilenmiyorlar😢🤷‍♀️ sırtım agriyo arada nevoş sende de var miydi🤷‍♀️
Canım Aralık ayında geçirdiğimde ağrıdan ölüyordum🤷🏻‍♀️2-3 ay kendime gelemedim😏
Bunda ben zaten 5 aydır hep ağrılar içindeyim🤷🏻‍♀️Belkide ondan anlamadım😏

Canım Aralık ayında geçirdiğimde ağrıdan ölüyordum🤷🏻‍♀️2-3 ay kendime gelemedim😏
Bunda ben zaten 5 aydır hep ağrılar içindeyim🤷🏻‍♀️Belkide ondan anlamadım😏
Oy canım nevoşum, sen neler yaşamışsın 🙈 burnum cayır cayır yaniyo biber sürmüşsün gibi, kesip atasım var🙈

Back