- 25 Temmuz 2013
- 8.102
- 17.425
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada öyle satıyorlar ablamAbov 25 lik 30 tl
Biliyorum kız ama çok pahalı yaBurada öyle satıyorlar ablam
Bizim bu taraflarda kurutma imkanı olmadığı için kazıklıyorlar ablamBiliyorum kız ama çok pahalı ya
Allah razı olsun canım benim, bugün aldık vitamin ınş tez zamanda normale döner herşeyASSOSyal çok geçmiş olsun şifa diliyorum C,D ve Çinko içeren efervesan tabletlerden içmenizi öneririm. Dışarıdan alabilecek birisi varsa eğer
Inş hemsom öyle zor ki,sevdiklerin acı çekiyo rabbim kimseye yasatmasin. Bizim yasayacagimiz varmış demek kiOnlar da bir an önce düzelir inşallah hemsom
Sen simdi test yaptirdin sonuc pozitifmi canimInş hemsom öyle zor ki,sevdiklerin acı çekiyo rabbim kimseye yasatmasin. Bizim yasayacagimiz varmış demek ki
Efendim canım?
Evet ,öyleymişSen simdi test yaptirdin sonuc pozitifmi canim
Herkese Allah yardım etsin hemsomInş hemsom öyle zor ki,sevdiklerin acı çekiyo rabbim kimseye yasatmasin. Bizim yasayacagimiz varmış demek ki
Kuzucuğumm Şükür kavuşturanaCennammmm
Allah kısmet ederse inşallah fülüzüm
İnşallah ablacım
❤
Şükür canım cennamKuzucuğumm Şükür kavuşturana
Şükür canım cennam
Rabbim şifa versin canımBen iyiyim nevoşum ama akrabalarım kötü uzgunum ınş geçer, zencefil iciyorum şu içiyorum
Hoş buldum ablacım çok şükür iyiyim sen nasılsın iyimisin inşallah ❤Canım hoş geldin nasılsın