• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Herkese bol sans😍
Esim mutfak perisi oldu bugun, bakti benden fayda yok KK'de laklak yapiyorum, kollari sivadi haftada 1 yaptigimiz altin gunu menusunu bu sefer o yapti😅
Altin gunu menusu yemek yapmaya usenen kadin uydurmasidir😅
Eki Görüntüle 2913843
Eniştenin ellerine sağlık 😊

Biz her zaman bekleriz🥰Ben senin yerinde olsam buraya ekleyip gazlardım🤣Sonra enişte mutfaktan çıkmaz🤣
Şimdi yanına gider sitedeki arkadaşlarım yaptıklarına bayıldılar keşke hep enişte yapsa dediler derim, biraz da yakışıklım aşkııım canımın içi minnoşum dedim mi tamamdır 🤣

Hiiii adam okusa beni keser hahahahahahahahahaha ay karnım ağrıdı sessizce kıskıs gülmekten, kurbanım salonda ben mutfaktayım, avıma usulca yaklaşıp hain planımı devreye sokmam lazım:)))

Şimdi yanına gider sitedeki arkadaşlarım yaptıklarına bayıldılar keşke hep enişte yapsa dediler derim, biraz da yakışıklım aşkııım canımın içi minnoşum dedim mi tamamdır 🤣

Hiiii adam okusa beni keser hahahahahahahahahaha ay karnım ağrıdı sessizce kıskıs gülmekten, kurbanım salonda ben mutfaktayım, avıma usulca yaklaşıp hain planımı devreye sokmam lazım:)))
Abla tarif istiyorlar görüntüyü çok beğendiler diye ekleyebilirsin🤣😄

Abla tarif istiyorlar görüntüyü çok beğendiler diye ekleyebilirsin🤣😄
Yanına gidip dedim vallahi, senin söylediğini söyledim, enişteyi gazla dedi dedim, artık suç ortağımsın 🤣🤣🤣
Bu hallerime alışık olduğundan çok kibar bir şekilde bana iltifat edip çatlak dedi🤣

Yanına gidip dedim vallahi, senin söylediğini söyledim, enişteyi gazla dedi dedim, artık suç ortağımsın 🤣🤣🤣
Bu hallerime alışık olduğundan çok kibar bir şekilde bana iltifat edip çatlak dedi🤣
Tamam ablam ben bu konuda ortağın olurum:sus:😄🤣
Ahhhh eniştem bize daha neler neler yapar:halay:

Back