• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
bir kere kv lere misafir gelmişti çat kapı bende nescafe yapmıştım herkes aldı kadının biri ben nescafe içmiyorum dedim kahve yapayım size yok ben kahvede içmem zıkkımm hhee diyecektim:eek:
o geldi aklıma şimdi :işsiz:

bir tane misafirde ben böyle çay bardağında içemiyorum daha geniş olanda varsa onda alayım demişti:işsiz:

bir kere kv lere misafir gelmişti çat kapı bende nescafe yapmıştım herkes aldı kadının biri ben nescafe içmiyorum dedim kahve yapayım size yok ben kahvede içmem zıkkımm hhee diyecektim:eek:

bir tane misafirde ben böyle çay bardağında içemiyorum daha geniş olanda varsa onda alayım demişti:işsiz:
Yani bana zıkkım iç mi demek istedin? :skandal:

Konu da 22 kişi var herkes pusuda oylama varken bu kadar kişi yoktu 😂😂😂
Teşekkür etiketleri için de burada olabilir çoğu.
Hadi millet tarif kapacak ben niye bekliyorum ,bir sürü işim gücüm var:skandal:

Diyemedinmi umduğunu değil bulduğunu teyzeeeeeee 😈

Teşekkür etiketleri için de burada olabilir çoğu.
Hadi millet tarif kapacak ben niye bekliyorum ,bir sürü işim gücüm var:skandal:
Sen katilmiycakmisin 😈bende aklimdaki kategori olursa yapmak istediğim bir tarif var onun dışında aklımda bişey yok nevostan da isteyebilirim yani