- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Bilmem pek hissetmedim dahaNasıl bir duyguymuş yarışmalarda istenmemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem pek hissetmedim dahaNasıl bir duyguymuş yarışmalarda istenmemek
Bari fasulyeden yapiiyim en alta biyere sıkışırım
Senin fasulye bile Meksika fasulyesi gibi olurBari fasulyeden yapiiyim en alta biyere sıkışırım
Yani bana zıkkım iç mi demek istedin?bir kere kv lere misafir gelmişti çat kapı bende nescafe yapmıştım herkes aldı kadının biri ben nescafe içmiyorum dedim kahve yapayım size yok ben kahvede içmem zıkkımm hhee diyecektim
o geldi aklıma şimdi
bir tane misafirde ben böyle çay bardağında içemiyorum daha geniş olanda varsa onda alayım demişti
Evet öyle demek istiyorYani bana zıkkım iç mi demek istedin?
Teşekkür etiketleri için de burada olabilir çoğu.Konu da 22 kişi var herkes pusuda oylama varken bu kadar kişi yoktu
Diyemedinmi umduğunu değil bulduğunu teyzeeeeeeebir kere kv lere misafir gelmişti çat kapı bende nescafe yapmıştım herkes aldı kadının biri ben nescafe içmiyorum dedim kahve yapayım size yok ben kahvede içmem zıkkımm hhee diyecektim
o geldi aklıma şimdi
bir tane misafirde ben böyle çay bardağında içemiyorum daha geniş olanda varsa onda alayım demişti
estafirullah aklıma geldi oyle birden anlatayım dedimYani bana zıkkım iç mi demek istedin?
Yok sevmiyorum ben onu deynepnaz in zyaglisindan olabilirSenin fasulye bile Meksika fasulyesi gibi olur
elit kişiliğimi bozmayayım dedim yineDiyemedinmi umduğunu değil bulduğunu teyzeeeeeee
Sen dersini çalış benceYok sevmiyorum ben onu deynepnaz in zyaglisindan olabilir
Ayıptır söylemesi akşam yine yapmıştım,eşim yine çok beğendiYok sevmiyorum ben onu deynepnaz in zyaglisindan olabilir
İyi ki varsınAyıptır söylemesi akşam yine yapmıştım,eşim yine çok beğendi
Ne kadar mütevaziyim ben yaa
Sen katilmiycakmisin bende aklimdaki kategori olursa yapmak istediğim bir tarif var onun dışında aklımda bişey yok nevostan da isteyebilirim yaniTeşekkür etiketleri için de burada olabilir çoğu.
Hadi millet tarif kapacak ben niye bekliyorum ,bir sürü işim gücüm var
Evet evet çoookAyıptır söylemesi akşam yine yapmıştım,eşim yine çok beğendi
Ne kadar mütevaziyim ben yaa
Git git biz buradayızŞimdi kahvaltı hazırlamaya giderim şansıma konu açılır geç kalırım
Iyi etmissinelit kişiliğimi bozmayayım dedim yine