- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyle oylamadan sonra nasil olayim be bu kizi itiyorum bu yine arkamda beni cok seviyor ondan ayrlamyor bendenÇok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın
Tesekkur ederim canim kiz sabah sabah disrda ne var pazarmi gideceksin oylama heyacanindanya simdi onda merek etdimŞükür iyiyim çocukları yolladım okula geldim ...
Eşim gelecek dışarı çıkacağız kız hala uyuyor :))
Sen nasılsın
Ben söylemiştim dimi o kolay kolay pes etmezBoyle oylamadan sonra nasil olayim be bu kizi itiyorum bu yine arkamda beni cok seviyor ondan ayrlamyor benden
Hayir o beni cok seviyor gomuyormusun bi oy aldim oda bi oy almis yapmaz oyle seyBen söylemiştim dimi o kolay kolay pes etmez
Tenhalarda falan sıkıştırıyor mu seni böyle şeyler falan koru kendini eli agirdir benden söylemesi
Belli belliHayir o beni cok seviyor gomuyormusun bi oy aldim oda bi oy almis yapmaz oyle sey
Tabiki canim o da hic kazanmamis kismetBelli belli
Şaka bir yana hayırlısı olsun nasip kimin ise onun olacak.
Peşindeyim asla bırakmam
Peşindeyim asla bırakmam
Nüfus cüzdanlarımizi yenilemedik hala onun için foto yenileyeceğizTesekkur ederim canim kiz sabah sabah disrda ne var pazarmi gideceksin oylama heyacanindanya simdi onda merek etdim
nasılsin canım kızlar gitti mi okula
Oylemi sizde deyisyorum nufuz cüzdani .yani nüfüz cüzdani evlik nigah cüzdanim sizdeNüfus cüzdanlarımizi yenilemedik hala onun için foto yenileyeceğiz
Çocuklarda foto koydur spora falan giderlerse lisans çıkacağı zaman fotolu istiyorlarNüfus cüzdanlarımizi yenilemedik hala onun için foto yenileyeceğiz
nasılsin canım kızlar gitti mi okula ☺
Bende iyiyim çok şükürİyi çok şükür Canım
Çay içiyorum
Gittiler bende kafa dinliyorum
Sen nasılsın
Bende iyiyim çok şükür
Afiyet olsun sütlü köpüklü içiyorum ☺
Oğlanı bıraktım geldim kızlar uyuyor hala .
Sağol canımAfiyet bal şeker olsun
Yeni kategoride var mısın