• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum.😫
Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm😭😭

Sen nasilsinn bakalim:))
Geçmiş olsun canım:(

Çok gecmis olsun yanık ne durumda şuan :KK43:
Saol minigim yandiktan 5 dk sora su topladi 5dk sora patladi o an doktora gturmedim hata ettim silverdin surdüm 2 gun flan sora alttan kan toladi sora ustüne düsdü bacaginin patladi nasi kaniyo kani durmuyo hemen gturduk acilde pansuman fln yaptilar 2. Derece yanikmis suan ii sükür sadece iz kalmasindan korkuyorum

Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum.😫
Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm😭😭

Sen nasilsinn bakalim:))

Geçmiş olsun
Allah şifa versin...

Saolasin canim gecdi sukur suan sadece iz seklinde duruyo iz icinde krem yazdi doktor onu kullanicam bakalim. Sen nasilsin bebisko nasi
Zamanla izi de kaybolur merak etme.

Bizde iyiyiz. Ben gece biraz üşütmüşüm. Mide bulantısı, eklem agrısı. Geçer inşallah. Bebiş de iyi çok şükür ☺️

Back