• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Himm anladım canım benim eşim yasatiyor hep bunu bana sık boğaz etmek istemiyorsun ankadigim kadariyka ...inşallah hersey yolunda gider 🤲🏻 sıkıntı yaşamadan
İnşallah kuzum .hastalık kötü hastalıktan o yüzden insan elinden geleni yapmak istiyor

Tandır yap o zmaan 😂 Malatya'da yaptıgın yemekten yap :KK53:
Tandır yapılacak:)
Patlıcan yemeği yapabilirim aslında ama bekliyorum biri bırakır alırım son günlere girdik oda yok:)

Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum.😫
Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm😭😭

Sen nasilsinn bakalim:))
Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin işlerinde😘

Ahh minikimm neler cekiyom bi bilsenn gece 5de yatip 8 de kalkar oldum is pesinde cocuk pesinde kosup duruyorum.😫
Gecen hafta kizimin bacagi tavaya yapisdi onu hergun saglik ocagina goturup getiriyorum pansumana. Hiccc bos vaktim yok yarismalarada katilamiyorumm😭😭

Çok gecmis olsun yanık ne durumda şuan :(

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce iyileşir

Geçmiş olsun canım:(

Back