• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Cnm aslında etim hazır.. ama işte yeni döndüm anca yerleştiyorum ama yapıcam inş.. bu arada benim tarifi isteyen var mı ki?yada benim ilk istediğim tarif yapılmadı yapılmıcaksa onu alim 😁

Oh ne güzel canım☺
Bende iyiyim arkadaşlar uğradı da yazamadım hemen :)
Teşekkür ederim canım aşureyi seviyorum her sene yapmaya çalışıyorum.
Kızın toplantısı vardı oraya gittim bugün epey hareketli idi😊
Malzeme listesi ile beslenme listesini verdiler yarın halledicem kısmetse.
Sizin okul nasıl gidiyor 😊

İyi çok şükür
Koşuşturmalı geçiyor bizimde...
Ufaklık alıştı gibi 😊

Çevrenin baskısı olmasa zaten ölürler.
Bende pko var bir kere dış gebelik geçirdim ve 21 haftalıkkende oğlumu kaybettim. Her ikiside ilaçla oldu. Doğumdan sonra 4 ay kullandım o ilacı ve olmadı. Olmuyor önceki ikiiside ilk kullanımda olmuştu :KK43: olmadıkça daha çok üzülüyorum

Canım bunun sebebini araştırdılar mi? Universite ve arastirma hastanelerinde düşükler icin genetik tarama yapiyorlar sebeplerini öğrenebilmek için ona uygun tedavi veriyorlar. Benim ablamda dış gebelikleri ve düşükleri oldu. Şimdi üniversite hastanesinde sebebi araştırılıyor. Şimdiye kadar çikan sonuçlar normal bir tane sonuç kaldı onu bekliyoruz. Ondada sorun çıkmazsa bir ilaç vereceklermiş, rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşAllah 🤲

Cnm aslında etim hazır.. ama işte yeni döndüm anca yerleştiyorum ama yapıcam inş.. bu arada benim tarifi isteyen var mı ki?yada benim ilk istediğim tarif yapılmadı yapılmıcaksa onu alim 😁
Tarifi yapmayacağım diyen olmadı 😊
Ondan kendi tarifini yapacaksın🙈

Back