- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
SenceBaşka kim vardı nefesi kuvvetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SenceBaşka kim vardı nefesi kuvvetli
Benide oku gııııO iş bende hemşom
Ama ben yanyanayken ayırdım ama ayrı ayrı gören karıştırabilirEvet biliyorum canım:)
Birinin doğuma yakın suyu azaldı:)Belli olan ve ilk belli olan:)Ondan aynı kiloda doğdular:)Şuan birebir aynılar:)
Minik doğdular herkes minyon olur dedi:)Şimdilik 164 boyları:)
Hayırlısı ya cinsiyetleri pek düşünmüyorum aslında.Fark etmez de yani.Umarım gösterirler :)Biz birini doğumda öğrendik hiç göstermedi:)
Ben varım, kime üflersem birinci olmuyor
Hoş buldum kuzum ıyi bari,hafif hasarlı atlattıkHoşgeldin canım
Bir kaos oldu alintilarda ufak çaplı neyseki fazla uzun surmedi
Benide o okumuştu püffff uçtum sonradanKukrim üzerine tanımam
Hadi inşallah:)Hayırlısı ya cinsiyetleri pek düşünmüyorum aslında.Fark etmez de yani.
Biri kıza benziyor dedi diğeri de erkek ama çok küçükler dedj yani hiç belli değil.
% 10luk tahmin gibi konuştu.
Bu hafta belli olabilirler yani ☺
Olur tabii canım:))Benide oku gıııı
Kız olursa adını minik koy mademHayırlısı ya cinsiyetleri pek düşünmüyorum aslında.Fark etmez de yani.
Biri kıza benziyor dedi diğeri de erkek ama çok küçükler dedj yani hiç belli değil.
Onunda kendine hayri olmuyor ki , ufleyemiyor nefes sağdan soldan kaçıyorKukrim üzerine tanımam
Ben demiştimBenide o okumuştu püffff uçtum sonradan
Ben demiştimBenide o okumuştu püffff uçtum sonradan
Ah ah kimi üfledi İsem ihya oldu birinci oldu lakin iş kendime gelince tirtKukrim üzerine tanımam
Sağlıkla gelsinler inşallah canımHayırlısı ya cinsiyetleri pek düşünmüyorum aslında.Fark etmez de yani.
Bunda sana etkisi olabilir:)Onunda kendine hayri olmuyor ki , ufleyemiyor nefes sağdan soldan kaçıyor
Benimde öyle neden acaba:)Ah ah kimi üfledi İsem ihya oldu birinci oldu lakin iş kendime gelince tirt
Başkasına ettiğim dualar hep kabul olur gerçekten benim ama kendime etkim yok
Canım nasılsınSağlıkla gelsinler inşallah canım