En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Çok iyiymiş o zaman:)
Geçiş yapınca böyle oluyo 1 sene sonra yukseltiyolar faturayı ozaman geri turktelekom a gecicem 50 liraydi 10 da ilk geçtiğimiz zaman 10gb 1000dk sonra 96 oldu

Yaaa şuan rapor almakla uğraşıyorum canm alabilirsem gondermicem almazsan da gondermicem

Zaten taşıtlarının içinde en küçük benm oğlan kalıyor , gönüllü de değildim bir işaret geldi
He hayırlısı o zmn canım

İlk günden ödev mi vermişler vay anam vaay
Hiç acimiyorlae bir düşün bak bakaim bu veli bir çocuğun velisi mi başka yapmış mi diğer cocugunla da ilgileniyor mi diue gerçi bunu bburda gören olsa kk ya vakit bilduguna göre yetiyosun der eşim olsa der valla

İnşallah bir cimcime gelecek tepeden bir tutam saç baglayacaksin
Yaaa benm halamın da iki oğlu var halam hiç kız saçı baglamamis annemde kız kardeşim için diyor ki ben herseyaini hazırladım bir tek saçı toplancak
Halam baglayamiyor
İns sonum ona dönmez bir cimcime olunca

Ben alt temizlemede kalakalmistim sağlık ocağındaki hemşireyi aradım anneme sen dokunma bırak ne olur ne olmaz dedim (annem 3 kız büyütmüş bu arada )

Oglandan sonra başka oluyor

Ben alt temizlemede kalakalmistim sağlık ocağındaki hemşireyi aradım anneme sen dokunma bırak ne olur ne olmaz dedim (annem 3 kız büyütmüş bu arada )

Oglandan sonra başka oluyor

İşte benm halim
Resmen ozetlemissin

Ben nasıl olurum hiç bilmiyorum
Gerçi rabbim hayırlı evlat versin ama insan bir yandan da kız olsun istiyor

İşte benm halim
Resmen ozetlemissin

Ben nasıl olurum hiç bilmiyorum
Gerçi rabbim hayırlı evlat versin ama insan bir yandan da kız olsun istiyor
Aynen eşim kimseye elletmedi kızı 1hafta 10 gün falan kız mi olacak diye burun kıvıran adam gece getirsene kizima sarılarak uyuyacağım diyor şimdi

Bambaşka duygu rabbim isteyen e nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…