Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meyve aile boyu çok yeniyor bizde hafta demiyor :// bende çok yerim ben herşeyi yerim çok açım Yasmin yaaa keşke şunlardan birer tabak olsa patlıcan kızarttim bende karnıyarık yapcam ins :)
4. sınıfa gidiyoruz ablası 9 yaşında. çok istiyor ama artık o da umudu kesmek üzere bir kayıp da yaşadığımız için. benim kardeşim olmayacak anne diyor :)) ben de öyle düşünme isteyelim olur diyorum :)
Ayy inşallah
Herşeyde bir hayır vardır...
Inşallah kısmetinde bir kez daha anne olmak vardir
Allah güzel ömür nasip etsin kızına,kötülerle karşılaştırmasın
O kadar madalyalılar katılıyor diye korktu kızlar,madalyalıları solladılar Sen ,Nevoş,bayankuş,fazlanazlı,makyajkolik gerilerde,gerçi bildirimden sonra değişebilir ama Demek ki neymiş madalyalılardan korkulmayacakmışKamu spotunu vereyim ,bir daha ki kategoride belki lazım olur
Meyve aile boyu çok yeniyor bizde hafta demiyor :// bende çok yerim ben herşeyi yerim çok açım Yasmin yaaa keşke şunlardan birer tabak olsa patlıcan kızarttim bende karnıyarık yapcam ins :)