• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Maşallah kuzulara, yesinler :KK53:
Meyve aile boyu çok yeniyor bizde hafta demiyor :// bende çok yerim ben herşeyi yerim çok açım Yasmin yaaa keşke şunlardan birer tabak olsa patlıcan kızarttim bende karnıyarık yapcam ins :)

4. sınıfa gidiyoruz ablası 9 yaşında. çok istiyor ama artık o da umudu kesmek üzere bir kayıp da yaşadığımız için. benim kardeşim olmayacak anne diyor :)) ben de öyle düşünme isteyelim olur diyorum :)

Ayy inşallah :KK200:
Herşeyde bir hayır vardır...
Inşallah kısmetinde bir kez daha anne olmak vardir:KK200:
Allah güzel ömür nasip etsin kızına,kötülerle karşılaştırmasın:dua:

Ben de suflenin üstüne cilek koymuştum keramet çilekte olabilir :p
O kadar madalyalılar katılıyor diye korktu kızlar,madalyalıları solladılar :deli:Sen ,Nevoş,bayankuş,fazlanazlı,makyajkolik gerilerde,gerçi bildirimden sonra değişebilir ama :spor:Demek ki neymiş madalyalılardan korkulmayacakmış:KK59:Kamu spotunu vereyim ,bir daha ki kategoride belki lazım olur:sus:

Meyve aile boyu çok yeniyor bizde hafta demiyor :// bende çok yerim ben herşeyi yerim çok açım Yasmin yaaa keşke şunlardan birer tabak olsa patlıcan kızarttim bende karnıyarık yapcam ins :)
Meyve bizde çok yeriz, hastayım diye adam doldurdu geçen gün :olamaz: az evvelde aradı, meyve alayım mı diye:olamaz:

Canın istiyor ve malzemende varsa, yap canım.:kk77:

Back
X