• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
O kadar madalyalılar katılıyor diye korktu kızlar,madalyalıları solladılar :deli:Sen ,Nevoş,bayankuş,fazlanazlı,makyajkolik gerilerde,gerçi bildirimden sonra değişebilir ama :spor:Demek ki neymiş madalyalılardan korkulmayacakmış:KK59:Kamu spotunu vereyim ,bir daha ki kategoride belki lazım olur:sus:

Ben zaten pratik ve lezzetli bir tarifi göstermiş olmak için katıldım :) belki bir yeni gelin, belki bir çalışan kadın, belki bifteklerim güzel olmuyor diyen bir ev hanımı bu sayede lezzetli biftekler yapar ve bana dua eder kim bilir :P

Ben zaten pratik ve lezzetli bir tarifi göstermiş olmak için katıldım :) belki bir yeni gelin, belki bir çalışan kadın, belki bifteklerim güzel olmuyor diyen bir ev hanımı bu sayede lezzetli biftekler yapar ve bana dua eder kim bilir :p
Ben de nuriyeyi o yüzden yapmıştım, değerimi bilmediler:deli:
Sen bu dil çıkarma smileyini neden bu kadar çok kullanıyorsun? :skandal:

Ayy inşallah :KK200:
Herşeyde bir hayır vardır...
Inşallah kısmetinde bir kez daha anne olmak vardir:KK200:
Allah güzel ömür nasip etsin kızına,kötülerle karşılaştırmasın:dua:
amin tatlım Allah razı olsun inşallah.. Senin kızlarını da sana bağışlasın.. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Meyve bizde çok yeriz, hastayım diye adam doldurdu geçen gün :olamaz: az evvelde aradı, meyve alayım mı diye:olamaz:

Canın istiyor ve malzemende varsa, yap canım.:kk77:
Var yaptım kızartılır bıraktım inan bu ara vücudum çok yorgun mevsim geçişi mi yorgunluk mi depresyon mu hiç bielmedim anlayacağın yemeği yarıda bırakıp uzandım :(

Var yaptım kızartılır bıraktım inan bu ara vücudum çok yorgun mevsim geçişi mi yorgunluk mi depresyon mu hiç bielmedim anlayacağın yemeği yarıda bırakıp uzandım :KK43:
Mevsim geçişleri aynı zamanda ruhsal geçiş dönemlerini etkiliyor, dediğin gibi hepsi olabilir :olamaz:

Mevsim geçişleri aynı zamanda ruhsal geçiş dönemlerini etkiliyor, dediğin gibi hepsi olabilir :olamaz:
Benim normal bı hayatım yok zaten gel koşturmaca hiç bi işi yumurta dayanmadan yapmam illa sıkistiririm sonuç böyle kazangibi bı kafa yorgun vücut

Ben de nuriyeyi o yüzden yapmıştım, değerimi bilmediler:deli:
Sen bu dil çıkarma smileyini neden bu kadar çok kullanıyorsun? :skandal:

Telefondan yazıyorum ya diğer smileyleri açıp tiklamaya üşeniyorum bu kolay iki nokta ust üste ve P :P

Senin nuriyeyi bir fırsatını bulup denemeyi çok istiyorum zaten ya ama yaparsam oturur bir tepsiyi bitiririm diye cesaret edemiyorum :D

Benim normal bı hayatım yok zaten gel koşturmaca hiç bi işi yumurta dayanmadan yapmam illa sıkistiririm sonuç böyle kazangibi bı kafa yorgun vücut
Eşimin huyu sen gibi, çok zor sizinle yaşamak :olamaz: asla vaktinde yapmaz hiçbirşeyi, son ana kadar bekler ya da geç kalır :olamaz:

20180925_162254.webp
kızarıyor:kk77:

Aksine senin yaptığın ekmek gibi ekmeği biz nasıl yaparız.Niye senin gibi ekmek ustası ile yarışalım:skandal:Çok paylaşmak istiyorsan yemek tarifleri bölümünde paylaş biz de faydalanalım:KK60:
Teşekkür ederim canımmmmm benimmmm usta olmadım daha malesef çok yolum var

Back