Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnan ben çözemedim 8 kategoridir. Daha iddialı olduğumu düşündüğüm kategorilerde, sonlarda yarışıyordum
Bu kategoride de iddialıyım ama bu kadarını beklemiyordum
İnan ben çözemedim 8 kategoridir. Daha iddialı olduğumu düşündüğüm kategorilerde, sonlarda yarışıyordum
Bi bu yuzden ucmadim o da olur:)) yok ya benim reklama ihtiyacim yok..neyse o. Birde tamam hedite mediye madalya guzeldir ama cennet vaad edilmiyoki bu kadar entrikaya ne gerek var:) ben usenirim cakma profil filan acmaya:))
Bi bu yuzden ucmadim o da olur:)) yok ya benim reklama ihtiyacim yok..neyse o. Birde tamam hedite mediye madalya guzeldir ama cennet vaad edilmiyoki bu kadar entrikaya ne gerek var:) ben usenirim cakma profil filan acmaya:))