En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kızlar bşy soracağım size barbunya ıslamışım akşamdan ılık suyla şimdi de haşladım biraz kara suyunu süzdüm ve yemeği ocağa koydum 1 saattir kaynıyor ama çiğnerken çiğlik hissediyorum içinde bazıları çatlamaya kabuk atmaya başladı nerede yanlış yaptım sizce barbunya köyden gelmişti hazır paketli değildi yani biraz daha kaynatacağım ama dağılıyorlar artık :(

Kızlar bşy soracağım size barbunya ıslamışım akşamdan ılık suyla şimdi de haşladım biraz kara suyunu süzdüm ve yemeği ocağa koydum 1 saattir kaynıyor ama çiğnerken çiğlik hissediyorum içinde bazıları çatlamaya kabuk atmaya başladı nerede yanlış yaptım sizce barbunya köyden gelmişti hazır paketli değildi yani biraz daha kaynatacağım ama dağılıyorlar artık :KK43:
Pişmeyen bakliyata az kabartma tozu katarsan hemen pisiyor. Fazla kkatarsan da ezilir

kız deme öyle pertim çıkıyo eve gelince. akşam cevap beklerken 5 dk kestireyim dedim uyumuşum :deli:
Ben 5 gündür 3-4 saatlik uykuyla geziyorum:110: sebebi havalar. Bu gece de gök gürültüsünden uyuyamadım.
Sen hep uyu.:KK34:

Back