En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Nohutu bende önceden koymuyordum ve tarhana otu hariç herşeyi ekliyordum. Eşim yemeyince içeriği değiştirdim, kayınvalidem nohutlu, mercimekli ve irmikli yapar. Onu da ben yiyemedim, bu tarif iyi geldi bize.
Egeli misin? Egeli arkadaşlarım dediğin gibi yapardı, bir defa tarhana otu diye tarhun otu almışım, heba olmuştu tarhanam

Farklı oluyor.Alıştık o sebeple böyle yapmaya devam ederim:)Ama ben buğdaylı yoğurtlu tarhanayı çok severim:)
Onu bayramda gelen Antepli misafirlerimizden öğrendim, bende kalan son tarhanayı verdim onlara. Bebeği için satın alıyormuş internetten toz tarhanayı.

Karadenizliyim. Bir kere tarhana otu ile yap. Ona alisinca diğerlerinin tadı tuzu yokmuş gibi oluyor. :) mis gibi koku veriyor. Tavsiye ederim.

Onu bayramda gelen Antepli misafirlerimizden öğrendim, bende kalan son tarhanayı verdim onlara. Bebeği için satın alıyormuş internetten toz tarhanayı.
Ellerine sağlık canım ne güzel yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…