Sen katılamazsınDehşet bir yarışma olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen katılamazsınDehşet bir yarışma olur![]()
Bunu bende yaptım abla bir gün pisi yaptın evde kimse yokken tabi annem anlamaz mi evdeki undan yagdanBen kendi kendime öğrendim.Annem dışarı çıkınca ben de hamur yoğurup birşeyler yapardım![]()
Kız ben de mutfağa 12 yaşlarinda felan girdim. Hatta hiç unutmam annem çay demle demişti ben de güzelce kaynattim demledim, sonra da üzerine soğuk su döktüm icemezler dilleri yanar diye![]()
Seni tarifimle dovucemGöster göster ne yapacaksın![]()
Çok şükür ağrı, sancı, kasılma uğramadı henüz (maşallah) Öyle evde kendi halimde takılıyorum,İyiyim canım elhamdulillah. Ev aldı yürüyor ama ben tüm gün yattımçok şükür bugün sancı mancı olmadı
Sen nasılsın, iyi misin canım![]()
Annem memnun oluyordu:)Ama öğretmek için özel çaba göstermedi ben hep meraklıydım:)Ama kızlarıma her şeyi öğretiyorum:)Bildiğim tüm püf noktalarını vs:)Bunu bende yaptım abla bir gün pisi yaptın evde kimse yokken tabi annem anlamaz mi evdeki undan yagdan
Soruyor kim getirdi bunu arka binada hayır yapan varmış tanımıyorum getirdiler diyorum
Sonra annem çok sevindim annem niye yaptığını saklıyorsun demişti :))
Benim tarifim henüz yokSeni tarifimle dovucem![]()
Kız ben de mutfağa 12 yaşlarinda felan girdim. Hatta hiç unutmam annem çay demle demişti ben de güzelce kaynattim demledim, sonra da üzerine soğuk su döktüm icemezler dilleri yanar diye![]()
Sen katılamazsınİyi yaptığın bir şey yok
![]()
Bende tam Tweetye ben hala girmiş sayılmam yazacaktımBen mutfaga evlenince girdim(yemek olarak)
Sana diyorum var mı yaptığın becerdiğin tarif
İşte kız çocuğunun düşünceliliği![]()
O madalya nedir demeyecek miBende tam Tweetye ben hala girmiş sayılmam yazacaktım![]()
Acemiyiz ama madalyamız varBende tam Tweetye ben hala girmiş sayılmam yazacaktım![]()
Bende açıyorumOha sen baklava acabiliyon mu : ( ilk defa benden becerikli birini gordum :)) aguhaha
Elhamdulillah canım, daha erken zaten ya inşallah vakti gelene kadar da uzak dursun sancılarÇok şükür ağrı, sancı, kasılma uğramadı henüz (maşallah) Öyle evde kendi halimde takılıyorum,
Dinlen boşver temizlik çok nankör zaten, 1 saat sonra aynı.
Kocama sordum, tatlıları ve sulu yemekleri güzel yapıyorsun deriO madalya nedir demeyecek mi![]()
Yook artik yoooohhhh : (Bende açıyorum![]()
Bı beceriksiz senmissin.Yook artik yoooohhhh : (
İnşallah canım, Protestanı ne zamana kadar kullan dedi doktorun?Elhamdulillah canım, daha erken zaten ya inşallah vakti gelene kadar da uzak dursun sancılar![]()
Sadece o kadar mı diye çarpsaydınKocama sordum, tatlıları ve sulu yemekleri güzel yapıyorsun deri![]()