En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ben kendi kendime öğrendim.Annem dışarı çıkınca ben de hamur yoğurup birşeyler yapardım:KK70:
Bunu bende yaptım abla bir gün pisi yaptın evde kimse yokken tabi annem anlamaz mi evdeki undan yagdan

Soruyor kim getirdi bunu arka binada hayır yapan varmış tanımıyorum getirdiler diyorum :D

Sonra annem çok sevindim annem niye yaptığını saklıyorsun demişti :))

Kız ben de mutfağa 12 yaşlarinda felan girdim. Hatta hiç unutmam annem çay demle demişti ben de güzelce kaynattim demledim, sonra da üzerine soğuk su döktüm icemezler dilleri yanar diye :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Ben de o yaşlarda başladım ve kızlarımda şimdiden alışıyor:)

İyiyim canım elhamdulillah. Ev aldı yürüyor ama ben tüm gün yattım :p çok şükür bugün sancı mancı olmadı

Sen nasılsın, iyi misin canım :KK36:
Çok şükür ağrı, sancı, kasılma uğramadı henüz (maşallah) Öyle evde kendi halimde takılıyorum,
Dinlen boşver temizlik çok nankör zaten, 1 saat sonra aynı.

Bunu bende yaptım abla bir gün pisi yaptın evde kimse yokken tabi annem anlamaz mi evdeki undan yagdan

Soruyor kim getirdi bunu arka binada hayır yapan varmış tanımıyorum getirdiler diyorum :KK70:

Sonra annem çok sevindim annem niye yaptığını saklıyorsun demişti :))
Annem memnun oluyordu:)Ama öğretmek için özel çaba göstermedi ben hep meraklıydım:)Ama kızlarıma her şeyi öğretiyorum:)Bildiğim tüm püf noktalarını vs:)

Kız ben de mutfağa 12 yaşlarinda felan girdim. Hatta hiç unutmam annem çay demle demişti ben de güzelce kaynattim demledim, sonra da üzerine soğuk su döktüm icemezler dilleri yanar diye :KK70:
:KK70::KK70:
İşte kız çocuğunun düşünceliliği:KK37:

Çok şükür ağrı, sancı, kasılma uğramadı henüz (maşallah) Öyle evde kendi halimde takılıyorum,
Dinlen boşver temizlik çok nankör zaten, 1 saat sonra aynı.
Elhamdulillah canım, daha erken zaten ya inşallah vakti gelene kadar da uzak dursun sancılar :dua:

Yook artik yoooohhhh : (
Bı beceriksiz senmissin. ;)

Ama sende baklava açacak ışık var bu sunumla ben bile yapıyorsam sen daha dikkatli özenli yaparsın olur yani ;)

Back