En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bu akşam yemeğe misafirlerim var.

Kıymalı şehriye çorbası, levrek , kalamar ve salata. Tatlı olarakta, irmik helvası var menüde
Kalamar mi: ( ayyy bayilazauummm skmdi:)) ben sevimli cuprayi hamsiyi yiyemiyorum : (

Allah analı babalı büyütsün canım süt için de galaktago damla var eczanede satılıyor biraz pahalı ama çok iyi bitkisel dir de tavsiye ederim canım çocuk doktorları o Damla’yı öneriyor çay biraz kilo yapıyor sana

Menü harika afiyet olsun şimdiden kalamar hiç yemedim eşim çok merak ediyor deniz canlılarından balık yetiyor bana
Sağolasın canım benim.

Çıtır çıtır ve lezzetlidir, deneyin bence memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

Kıymalı şehriye çorbası, levrek , kalamar ve salata. Tatlı olarakta, irmik helvası var menüde
Eşim tadını bilmez ama kalamar diye tutturur bu kış nasip olursa alıp deneyeceğim bende

Enfes, ellerine sağlık canım
Hayır, taş fırında yapıyorlar burda. Lavas, tırnaklı pide.
Baksana hepimiz akbaba gibi bekliyoz:) ne gelen var ne giden : ( muhtemelen yarin
Nevreste sizi burdan ayrılmasın diye öyle dedi bence. Yoksa yarın sabah ayın 1 inde açılacak
Dondurulmuşlardan alın canım, temizlemesini bilmiyorsan.

Sen hangisini yapıyorsun tadını bende merak ediyorum. Burgerking deki soğan halkası gibi duruyor

Biliyom yaw ah nevoss: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…