Tabiiki oyle... emek olmadan yemek olmaz..buyutulcek pek bisey yok belki.. benim gibi panik degilsen herseyini tek yaptirabilirsin ama dedim birinin yardimci olmasi ilac gibi o anda, zaten bi kac hafta sonra alisiyosun. Emzirmeyede banyoyada uykusuzlugada
Doğumdan sonra yalnız kalacak, eşi de olmayacak yanında, normal doğumla bakıma ihtiyacı olmaz, daha çabuk toparlanır diye onu istedi. Nasip tabi senin isteğinle planınla olmuyor.
Annesi şu an yanında ama uzun süreli kalamayacak sanırım çok girmedik o konulara. Suyunu patlatmış sancı başlamış 5 dk süreyle başladı herhalde doğum ya
Herkes birbirinden hünerli maşallah. Ben oyumu Alinazik ten yana kullandım. Favori sevdiklerim arasındadır kendileri. Yapan arkadaşın ellerine, emeklerine sağlık. Her bir tabak birbirinden güzel. Yarışan tüm arkadaşlara bol şans ve başarılar dilerim. Hepinizin emeklerinize, ellerinize sağlık.
Herkes birbirinden hünerli maşallah. Ben oyumu Alinazik ten yana kullandım. Favori sevdiklerim arasındadır kendileri. Yapan arkadaşın ellerine, emeklerine sağlık. Her bir tabak birbirinden güzel. Yarışan tüm arkadaşlara bol şans ve başarılar dilerim. Hepinizin emeklerinize, ellerinize sağlık.