En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağımıza alırsak, yaşayan ilk bebeğim olacak. Yoklukları dert varlıkları ayrı dert
Tabiiki oyle... emek olmadan yemek olmaz..buyutulcek pek bisey yok belki.. benim gibi panik degilsen herseyini tek yaptirabilirsin ama dedim birinin yardimci olmasi ilac gibi o anda, zaten bi kac hafta sonra alisiyosun. Emzirmeyede banyoyada uykusuzlugada

Aminn

3 cmde zaten canım.

Doğumdan sonra yalnız kalacak, eşi de olmayacak yanında, normal doğumla bakıma ihtiyacı olmaz, daha çabuk toparlanır diye onu istedi. Nasip tabi senin isteğinle planınla olmuyor.

Amin
Anladım canım, Allah yardımcısı olsun.
Annesi şu an yanında ama uzun süreli kalamayacak sanırım çok girmedik o konulara. Suyunu patlatmış sancı başlamış 5 dk süreyle başladı herhalde doğum ya
Allahım yardımcısı olsun.

Mercimek çorbası
Erişte
Karnabahar yapıyorum
Yanına karpuz yeter

Pazardan geldik. Çok sıcak ya. Yanıyor burası az yağmur yagsa, serinlese iyi olacak
Eşim gelince gideceğiz pazara nasipse, sadece mercimek çorbası yaptım belki balık alırız yine

Eşim gelince gideceğiz pazara nasipse, sadece mercimek çorbası yaptım belki balık alırız yine
Dün yedik pazar cep yakıyor.
Ispanak 5
domates 4
Kabak 5
Beyaz lahana 3
Mandalina 1.50
Nar 5
Salatalık 3
Turşu yapacaktım, vaz geçtim tursuluk alsam 50 yi geçer

Dün yedik pazar cep yakıyor.
Ispanak 5
domates 4
Kabak 5
Beyaz lahana 3
Mandalina 1.50
Nar 5
Salatalık 3
Turşu yapacaktım, vaz geçtim tursuluk alsam 50 yi geçer
Yine iyiymiş sizin orada, ben bir bakayım bizim buranınkine

Bizim burasi daha uygunmus gerçekten, patlıcan seven şehir. 2 buçuk lira kilosu biber aynı. Meyve hemen hemen aynı.

Boşver yapma sende. Herşey ateş pahası. Canın çekerse markette var turşu
Aynen öyle canım benim, yapacak birşey yok malesef

Herkes birbirinden hünerli maşallah. Ben oyumu Alinazik ten yana kullandım. Favori sevdiklerim arasındadır kendileri. Yapan arkadaşın ellerine, emeklerine sağlık. Her bir tabak birbirinden güzel. Yarışan tüm arkadaşlara bol şans ve başarılar dilerim. Hepinizin emeklerinize, ellerinize sağlık.

Çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…