En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Hiç korkmasın canım, öyle ya da böyle o kuzu bir şekilde çıkacak. Sonuçta zorunlu sezaryen ve bunu anne vücudu değil, bebek belirliyor. O anne rahmine düştüğü anda, anne ona onun istediği şekilde hizmet veriyor.
Sezaryenin zararları olduğu gibi, normal doğuma zorlarsa olacakları biliyor. Sadece kuzusuna kavuşacağı anı düşünsün. Nasıl gelmek istiyorsa, öyle gelsin bebişi ama sağlıkla gelsin.

Kacinci haftadaydiki? Gunu gecmedi dimi daha?

Biliyorum canım ama en önemlisi sağlıkla kavuşmaları... İnşallah kuzucuk kendi gelmeye arar verir de sıkıntısız biter bu doğum :)
İnşallah ya, onun da derdi doğum sonrası yalnız olacak olması Allah yardımcısı olsun ben yokluyorum arada, gelişme olursa yazcam 3 te durduğu için yazmadım :)

Kendi istegi mi acaba?? Cocuk icinde iyi birsey degildirki bu. Allahim saglicakla kavustursun bebegini.. keske sezeryana alsalardi
Ben olsam direk sezeryan. Normal olsun herkes ister ama olmuyorsa ve farklı sebepler varsa sezeryanla dünyaya gelebilir. Tüp bebekte hep sezeryan öneriliyor

Kendi istegi mi acaba?? Cocuk icinde iyi birsey degildirki bu. Allahim saglicakla kavustursun bebegini.. keske sezeryana alsalardi
Şöyle kendi isteği; bebeği riske atmayacak tabi ki, olabiliyorsa normal doğumu zorlayacak, olmuyorsa yarın sezeryana alınacak, doğumdan sonra yalnız olacak çabuk toparlanma açısından normal doğum onun için daha uygun sonuç nasip tabi, normal yolla gelmiyorsa mecbur ameliyat.

Ben olsam direk sezeryan. Normal olsun herkes ister ama olmuyorsa ve farklı sebepler varsa sezeryanla dünyaya gelebilir. Tüp bebekte hep sezeryan öneriliyor
Tüp bebekte de normal doğum var fakat doktorlar tarafından kıymetli bebek olarak görüldüğü için, bekletip riske girmemek adına sezaryen tercih ediliyor.

Teknik olarak 42 ye kadar beklenebilir. Belki 1 hafta bekleseler kendi gelecekti??

Benim oglumun biri tam 41 haftalik:

Ve sukurki kendi gelmeye karar verdi
Sancısı başladı 1 cm açıklık vardı sabah, ilerleme olmadı.

Ablam tüp bebekle hamile kaldı normal doğum yaptı, hiç sezeryanın konusu bile geçmedi doktoruyla, tamamen doğal akışa bıraktılar.

Oyle mi? Neden tup bevekte sezeryan diyolar? Ilk defa duydum
Kıymetli gebelik diyorlar, o sebeple daha kafaya yatıyor sanırım. Tabi normal doğum da yapan var :)

Doktor kararı bana bıraktı, bende bişey olur korkusu ile sezeryana karar verdim.

Hakli tabiiki.. benim kizim dogum gununden 1 gun once basi yukari ciktigini ogrendik:)) eger doktor geri ceviremeseydi bende sezeryan olcaktim.. ki makatdogum oluyomus:)) 3. Dogum normal deneyelim mi filan oldular:)) dedim beni kesin bicin ne cocuumu ne de beni tehlikeye atmayin. Neyseki kafayi asagi cevirdilerde gerek kalmadi:)

O acilma zaten bazen gunler alabilir dogal yoldan olursa.

Benim 3. De 2 cm acilmam olmus haberim olmadi mesela

Tüp bebekte de normal doğum var fakat doktorlar tarafından kıymetli bebek olarak görüldüğü için, bekletip riske girmemek adına sezaryen tercih ediliyor.
Aynen canım :)

2015 tüp bebek topiginde vardı normal doğum yapan arkadaşlar ama geneli sezeryan yapıyor.

Kıymetli gebelik diyorlar, o sebeple daha kafaya yatıyor sanırım. Tabi normal doğum da yapan var :)

Doktor kararı bana bıraktı, bende bişey olur korkusu ile sezeryana karar verdim.
Ya iste o da smeliyat ama uzulcek bise yok.. her iki dogumunda iyj kotu yanlari var

İnşallah ya, onun da derdi doğum sonrası yalnız olacak olması Allah yardımcısı olsun ben yokluyorum arada, gelişme olursa yazcam 3 te durduğu için yazmadım :)

Anladım canım hayırlısı olsun hele bı doğsun gerisi hallolur.. bugün hep aklim ondaydı dur bakalım belki sabah güzel haberlerle uyaniriz :)

İşte nasip böyle birşey tersi düzeltiyor :) Allah herkese kolay doğum nasip etsin ya, doğurunca bitmeyecek ki asıl o zaman başlıyor maraton

İşte nasip böyle birşey tersi düzeltiyor :) Allah herkese dolay doğum nasip etsin ya, doğurunca bitmeyecek ki asıl o zaman başlıyor maraton
Oyle tabiiki canim:)) emdiydi gaziydi uykusu.. annelik kolay degil.. Rabbim hepinize kolay dogum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…