En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Illa biri mi gelcek? Esin izin alsa gelmese ikiside.. kv yakinsa ugrasin gelsin bi kac gun.. annen uzaksa mecbur yatili gelecek.. o da 1 hafta sonra gelsin. Herkes dogururken gelince noluyoki? Daha kolay dogurmuyon yani:))
Hatta sancılar kaçıyor evde birileri varsa bende öyle oldu

Yaramı değişiyorsunuz

Illa biri mi gelcek? Esin izin alsa gelmese ikiside.. kv yakinsa ugrasin gelsin bi kac gun.. annen uzaksa mecbur yatili gelecek.. o da 1 hafta sonra gelsin. Herkes dogururken gelince noluyoki? Daha kolay dogurmuyon yani:))
Ya ben dedim ki, bu bebek misafir değil, ilk hafta anneme ihtiyacım olacak o gelsin o gidince sen gel, ilk doğumda öyle yapmadı, inanılmaz bir gerginlik hakimdi evde, yatmadım kalktım peşlerinde gezdim birbirlerini dürtmesinler diye ki dürtmüşler, şimdi yine aynı şeyler olacak diye acayip stres yapıyorum.
Bir cinnete bakar
Canım ben cinneti getiririm, eşim de kıyamaz o da yapar da, kendi kendilerine rahat dursunlar diyoruzKoskocaman insanlar kaldık ellerinde
Amin amin cümlemizin. İnşallah geri dönülmez kırgınlıklar olmaz

2. doğum sonrası bana çok iyi baktıkları için 8 yıldır sezeryan dikiş yerim adet dönemlerinde yeniden kesiliyor gibi sancı yapıyor:)
Ahh nevos valla asil sorun kocalarimizda bence: ( ya zaten bizde gal mi oluyo is yapalim? Dert anlatalim? Anam bu kv lerde sanki krndileri kadin degil dogurmamislar gibi bi havalara giriyolar. Yaw icinizden koca cocuk cikmis iskence cekiyoz resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…