En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Eh tabii:)) bole guzel pattis puresi yapip tek tek maydonoz koyabilen bi hatunla evli olmak baska duygudur:) elibe saglik canim gene pure cekti sayende:))

Hahahahaha
Az kalsin maydanozu koca koca saplarla koyacaktim
Oy kaybederim diye vazgectim
Sagol canım

Neyse, ben tv izleyeyim. Hayırlı geceler olsun herkese.
Kız şampiyon ne trip yapıyorsun gel burayaBak bir sürü işim var daha ceviz,fıstık kırılacak ben siizinle iki lak lak yapmaya geldim.

Trip mi atiyodun kiz:))
Burdan yazı dışında nasıl bir ifade içinde olduğunuzu anlamıyorum. Normalde alingan degilimdir. Sizin şakaları ben kaldırıyorum ama siz de durumlar ne, bilmiyorum. Sanki alınmış gibisiniz, öyle geldi.

Ben bazen dozu kaçırmış olabilirim ama sizi samimi buldugum içindir. Alınmaz düşüncesinde, karşılıklı atışmak eğlenmek gülmek.

Herkes bir olmaya bilir.

Durum bu

Eh tabii:)) bole guzel pattis puresi yapip tek tek maydonoz koyabilen bi hatunla evli olmak baska duygudur:) elibe saglik canim gene pure cekti sayende:))
Ahahahaha ahahahaha hatta puhahahahahha

Aslında yıllardır dediğin gibi hep klasikler çok oy alıyordu.Ama 3-5 kategoridir .Biraz farklı şeylere oy veriliyordu.Bu sefer yine değişti:)

Kız şampiyon ne trip yapıyorsun gel burayaBak bir sürü işim var daha ceviz,fıstık kırılacak ben siizinle iki lak lak yapmaya geldim.
Ceviz ve fıstık kiracagina göre bı daha ki kategoriiiiiii

Ceviz ve fıstık kiracagina göre bı daha ki kategoriiiiiii

Tamam artık normale dönelim yoksa ben gideceğim.Gündüz canım cicim ben gelince trip

Alincak bi durum yokki:)) tatli tatli atisiyoruz bunda ne var:))

Yarın aşure yapacağım ondan kıracağım.öğlene hazır olması lazım:)
Ben aşureyi erteledim

Çocuklarla tüm gün git gel mümkün değil eşim evdeyken yapacağım ins :))

Allah bereket versin yiyin tatlı tatlı :))

Ben aşureyi erteledim

Çocuklarla tüm gün git gel mümkün değil eşim evdeyken yapacağım ins :))

Allah bereket versin yiyin tatlı tatlı :))
Ben de ertelemiştim.Yarın arkadaşlarla parka gideceğiz.Dedim bari yapayım onlarla paylaşayım:)Dağıtmış gibi olurum:)Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…