En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Eh tabii:)) bole guzel pattis puresi yapip tek tek maydonoz koyabilen bi hatunla evli olmak baska duygudur:) elibe saglik canim gene pure cekti sayende:))

Hahahahaha
Az kalsin maydanozu koca koca saplarla koyacaktim:KK48:
Oy kaybederim diye vazgectim:KK48:
Sagol canım :KK15:

Neyse, ben tv izleyeyim. Hayırlı geceler olsun herkese.
Kız şampiyon ne trip yapıyorsun gel buraya:KK4:Bak bir sürü işim var daha ceviz,fıstık kırılacak ben siizinle iki lak lak yapmaya geldim.:KK19:

Trip mi atiyodun kiz:))
Burdan yazı dışında nasıl bir ifade içinde olduğunuzu anlamıyorum. Normalde alingan degilimdir. Sizin şakaları ben kaldırıyorum ama siz de durumlar ne, bilmiyorum. Sanki alınmış gibisiniz, öyle geldi.

Ben bazen dozu kaçırmış olabilirim ama sizi samimi buldugum içindir. Alınmaz düşüncesinde, karşılıklı atışmak eğlenmek gülmek.

Herkes bir olmaya bilir.

Durum bu :KK64:

Eh tabii:)) bole guzel pattis puresi yapip tek tek maydonoz koyabilen bi hatunla evli olmak baska duygudur:) elibe saglik canim gene pure cekti sayende:))
Ahahahaha ahahahaha hatta puhahahahahha :D

Haftaya belli olur elbet:)) bu sefer umarim ilk tarifi ben alirim:))

Geden degisik tariflerden bahsediyoduk ta, iste kimdi o?? pinkstrap pinkstrap ya da deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. diye hatirliyoru??? Farkli tarif seviyo kazen diye.

Kk nin geneli klasik tat seviyor bence:)) oyle olmasa alinazik bu kadar oy almazdi.. donates soslu biftek filan secilirdi.
Aslında yıllardır dediğin gibi hep klasikler çok oy alıyordu.Ama 3-5 kategoridir .Biraz farklı şeylere oy veriliyordu.Bu sefer yine değişti:)

Kız şampiyon ne trip yapıyorsun gel buraya:KK4:Bak bir sürü işim var daha ceviz,fıstık kırılacak ben siizinle iki lak lak yapmaya geldim.:KK19:
Ceviz ve fıstık kiracagina göre bı daha ki kategoriiiiiii:deli:

Ceviz ve fıstık kiracagina göre bı daha ki kategoriiiiiii:deli:

Burdan yazı dışında nasıl bir ifade içinde olduğunuzu anlamıyorum. Normalde alingan degilimdir. Sizin şakaları ben kaldırıyorum ama siz de durumlar ne, bilmiyorum. Sanki alınmış gibisiniz, öyle geldi.

Ben bazen dozu kaçırmış olabilirim ama sizi samimi buldugum içindir. Alınmaz düşüncesinde, karşılıklı atışmak eğlenmek gülmek.

Herkes bir olmaya bilir.

Tamam artık normale dönelim yoksa ben gideceğim.:KK61:Gündüz canım cicim ben gelince trip:mad:

Herkes bir olmaya bilir.

Alincak bi durum yokki:)) tatli tatli atisiyoruz bunda ne var:))

Yarın aşure yapacağım ondan kıracağım.öğlene hazır olması lazım:)
Ben aşureyi erteledim :(

Çocuklarla tüm gün git gel mümkün değil eşim evdeyken yapacağım ins :))

Allah bereket versin yiyin tatlı tatlı :))

Ben aşureyi erteledim :KK43:

Çocuklarla tüm gün git gel mümkün değil eşim evdeyken yapacağım ins :))

Allah bereket versin yiyin tatlı tatlı :))
Ben de ertelemiştim.Yarın arkadaşlarla parka gideceğiz.Dedim bari yapayım onlarla paylaşayım:)Dağıtmış gibi olurum:)Sağol canım:KK45:

Back