tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.101 deynepnaz .!.: Ben 2 normal 1 sezeryan doğum yaptım ,normal doğum candır diyeyim Genişletmek için tıkla... Harbi mi? Iyide normaldede alt taraf per oluyo sanki ablam yaa: (
deynepnaz .!.: Ben 2 normal 1 sezeryan doğum yaptım ,normal doğum candır diyeyim Genişletmek için tıkla... Harbi mi? Iyide normaldede alt taraf per oluyo sanki ablam yaa: (
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.998 300.861 698 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.102 N e V a .!.: Rüyanda görürsün Genişletmek için tıkla... Niye göreyim ki umut fakirin ekmegiymis Belki de ben ikinci olurum :))
N e V a .!.: Rüyanda görürsün Genişletmek için tıkla... Niye göreyim ki umut fakirin ekmegiymis Belki de ben ikinci olurum :))
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.857 105.995 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.103 -cantanem- .!.: Gut git. Bi kilo patlıcan al da karnı yarık yap, ye Genişletmek için tıkla... Ben karnıyarık yapmaya üşeniyorum.Patlıcan kızart(fırında yapıyorum kızartmayı)iç harcı yap,doldur musakka daha kolay geliyor
-cantanem- .!.: Gut git. Bi kilo patlıcan al da karnı yarık yap, ye Genişletmek için tıkla... Ben karnıyarık yapmaya üşeniyorum.Patlıcan kızart(fırında yapıyorum kızartmayı)iç harcı yap,doldur musakka daha kolay geliyor
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.381 152.324 898 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.104 _CaNanSu_ .!.: Ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sağol canım, sizinde ellerinize sağlık. Iki cam sildim perdeler makinede. Markete gittim geldim. Hala bitmemiş
_CaNanSu_ .!.: Ellerine sağlık Genişletmek için tıkla... Sağol canım, sizinde ellerinize sağlık. Iki cam sildim perdeler makinede. Markete gittim geldim. Hala bitmemiş
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.105 ByNKoaLa .!.: Ben dışarda olucam Genişletmek için tıkla... Hadi yine iyisin:)) en temizi:)
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.870 132.783 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.106 deynepnaz .!.: Ben karnıyarık yapmaya üşeniyorum.Patlıcan kızart(fırında yapıyorum kızartmayı)iç harcı yap,doldur musakka daha kolay geliyor Genişletmek için tıkla... Yemek yapmaya hiç üşenmem
deynepnaz .!.: Ben karnıyarık yapmaya üşeniyorum.Patlıcan kızart(fırında yapıyorum kızartmayı)iç harcı yap,doldur musakka daha kolay geliyor Genişletmek için tıkla... Yemek yapmaya hiç üşenmem
N e v a Guru Pro Üye 28 Şubat 2011 13.935 16.123 498 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.107 minik meleklerim .!.: Niye göreyim ki umut fakirin ekmegiymis Belki de ben ikinci olurum :)) Genişletmek için tıkla... Bunu halk belirleyecek önümüzdeki yarışmada kapışalım tekrar
minik meleklerim .!.: Niye göreyim ki umut fakirin ekmegiymis Belki de ben ikinci olurum :)) Genişletmek için tıkla... Bunu halk belirleyecek önümüzdeki yarışmada kapışalım tekrar
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.108 N e V a .!.: Amin canım cümlemizin evladını bağışlasın Rabbim. Hayırlı evlatlar eylesin. Maşallah Allah bahtını açık etsin kuzucugun Ben 3 sene kadar tedavi gördüm ilk gebeliğim için. Tüp bebek yöntemi ile oldu. İkincisi de doğal yoldan supriz yaptı :) Genişletmek için tıkla... Amin canım Iyilerle karşılaştırsın Maşallah,büyük bir süpriz hemde:))
N e V a .!.: Amin canım cümlemizin evladını bağışlasın Rabbim. Hayırlı evlatlar eylesin. Maşallah Allah bahtını açık etsin kuzucugun Ben 3 sene kadar tedavi gördüm ilk gebeliğim için. Tüp bebek yöntemi ile oldu. İkincisi de doğal yoldan supriz yaptı :) Genişletmek için tıkla... Amin canım Iyilerle karşılaştırsın Maşallah,büyük bir süpriz hemde:))
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.808 798 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.109 deynepnaz .!.: Ben karnıyarık yapmaya üşeniyorum.Patlıcan kızart(fırında yapıyorum kızartmayı)iç harcı yap,doldur musakka daha kolay geliyor Genişletmek için tıkla... Ben karniyarikta firinda yapiyorum. Ince dilimlersen patlicani yagla firinda pisir.. sonra harcini koy tekrar firina:)) kizartma derdi yok:)
deynepnaz .!.: Ben karnıyarık yapmaya üşeniyorum.Patlıcan kızart(fırında yapıyorum kızartmayı)iç harcı yap,doldur musakka daha kolay geliyor Genişletmek için tıkla... Ben karniyarikta firinda yapiyorum. Ince dilimlersen patlicani yagla firinda pisir.. sonra harcini koy tekrar firina:)) kizartma derdi yok:)
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.998 300.861 698 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.110 yasminsay .!.: Karnıyarık afiyet bal şeker olsun kuzum Geçen kim yapmıştı karnıyarığı? Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım bugün taze fasulye yapmayı planlıyorum şu bardaklari çamaşır sütundan bı cikartayim yemeğe girisicrm eşim bugün evde servisi o çekiyor
yasminsay .!.: Karnıyarık afiyet bal şeker olsun kuzum Geçen kim yapmıştı karnıyarığı? Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım bugün taze fasulye yapmayı planlıyorum şu bardaklari çamaşır sütundan bı cikartayim yemeğe girisicrm eşim bugün evde servisi o çekiyor
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.857 105.995 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.111 yasminsay .!.: Ama hamsi şu aralar yağlanmadı, ben olsam yemem Genişletmek için tıkla... Bana kalsa ben de almam da oğlan onu seviyor
yasminsay .!.: Ama hamsi şu aralar yağlanmadı, ben olsam yemem Genişletmek için tıkla... Bana kalsa ben de almam da oğlan onu seviyor
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.381 152.324 898 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.112 yasminsay .!.: Ama hamsi şu aralar yağlanmadı, ben olsam yemem Genişletmek için tıkla... Urfa'da balık bulunur da yenmez mi ? Iyi sen kar yagmasini bekle. O zman çok lezzetli oluyor deynepnaz .!.: Ben karnıyarık yapmaya üşeniyorum.Patlıcan kızart(fırında yapıyorum kızartmayı)iç harcı yap,doldur musakka daha kolay geliyor Genişletmek için tıkla... Banada oturtma zor geliyor. Tek tek kızart. Karniyarik yine bütün kızartıyorsun
yasminsay .!.: Ama hamsi şu aralar yağlanmadı, ben olsam yemem Genişletmek için tıkla... Urfa'da balık bulunur da yenmez mi ? Iyi sen kar yagmasini bekle. O zman çok lezzetli oluyor deynepnaz .!.: Ben karnıyarık yapmaya üşeniyorum.Patlıcan kızart(fırında yapıyorum kızartmayı)iç harcı yap,doldur musakka daha kolay geliyor Genişletmek için tıkla... Banada oturtma zor geliyor. Tek tek kızart. Karniyarik yine bütün kızartıyorsun
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.998 300.861 698 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.113 N e V a .!.: Bunu halk belirleyecek önümüzdeki yarışmada kapışalım tekrar Genişletmek için tıkla... Seni değil _CaNanSu_ yu rakip belledim bı dahakine çok pis hazirlanmam lazım
N e V a .!.: Bunu halk belirleyecek önümüzdeki yarışmada kapışalım tekrar Genişletmek için tıkla... Seni değil _CaNanSu_ yu rakip belledim bı dahakine çok pis hazirlanmam lazım
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 31.857 105.995 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.114 Patlıcan demişken Kazenin bir röportajını okumuştum ,patlıcanı sevmediği yazıyordu
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.998 300.861 698 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.115 deynepnaz .!.: Patlıcan demişken Kazenin bir röportajını okumuştum ,patlıcanı sevmediği yazıyordu Genişletmek için tıkla... Söylediğin iyi oldu bir oy bir öydur
deynepnaz .!.: Patlıcan demişken Kazenin bir röportajını okumuştum ,patlıcanı sevmediği yazıyordu Genişletmek için tıkla... Söylediğin iyi oldu bir oy bir öydur
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 57.381 152.324 898 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.116 deynepnaz .!.: Patlıcan demişken Kazenin bir röportajını okumuştum ,patlıcanı sevmediği yazıyordu Genişletmek için tıkla... soğan seviyor dediler ya. Cucuk soğan
deynepnaz .!.: Patlıcan demişken Kazenin bir röportajını okumuştum ,patlıcanı sevmediği yazıyordu Genişletmek için tıkla... soğan seviyor dediler ya. Cucuk soğan
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 44.870 132.783 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.117 deynepnaz .!.: Patlıcan demişken Kazenin bir röportajını okumuştum ,patlıcanı sevmediği yazıyordu Genişletmek için tıkla... Biz seviyoruz ne edek
deynepnaz .!.: Patlıcan demişken Kazenin bir röportajını okumuştum ,patlıcanı sevmediği yazıyordu Genişletmek için tıkla... Biz seviyoruz ne edek
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 56.998 300.861 698 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.118 -cantanem- .!.: soğan seviyor dediler ya. Cucuk soğan Genişletmek için tıkla... Bende de vardı cücük soğan
-cantanem- .!.: soğan seviyor dediler ya. Cucuk soğan Genişletmek için tıkla... Bende de vardı cücük soğan
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 11 Mart 2018 12.387 50.813 598 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.119 -cantanem- .!.: Sağol canım, sizinde ellerinize sağlık. Iki cam sildim perdeler makinede. Markete gittim geldim. Hala bitmemiş Genişletmek için tıkla... Çalışkan hatun Benden bugün zar zor bir yemek çıkar anca:))
-cantanem- .!.: Sağol canım, sizinde ellerinize sağlık. Iki cam sildim perdeler makinede. Markete gittim geldim. Hala bitmemiş Genişletmek için tıkla... Çalışkan hatun Benden bugün zar zor bir yemek çıkar anca:))
N e v a Guru Pro Üye 28 Şubat 2011 13.935 16.123 498 27 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #12.120 minik meleklerim .!.: Seni değil _CaNanSu_ yu rakip belledim bı dahakine çok pis hazirlanmam lazım Genişletmek için tıkla... Sana dil çıkardı diye mi
minik meleklerim .!.: Seni değil _CaNanSu_ yu rakip belledim bı dahakine çok pis hazirlanmam lazım Genişletmek için tıkla... Sana dil çıkardı diye mi