En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Cok kotu dimi? Dikkat edin kendinize. Eskiden grip daha cabuk geciyodu sanki artik o da degisti :)
Evet canım, dün eşim neden iyileşemedin bir türlü, gel yine gidelim acile, yine serum takarlar belki dedi. Daha doktorun verdiği antibiyotik bitmemiş, grip ilacı da bitmemiş, adam hadi gidelim diyor.
Gerçekten virüsler de değişti, nasıl kaptığını bile anlayamıyorsun.:olamaz:

Evet canım, dün eşim neden iyileşemedin bir türlü, gel yine gidelim acile, yine serum takarlar belki dedi. Daha doktorun verdiği antibiyotik bitmemiş, grip ilacı da bitmemiş, adam hadi gidelim diyor.

Zamane virüsleri :KK48:

Sen kurunu ilacini bitir canim, birden gecmiyor zaten. Haftalarca cekiyosun artik.

Normalde ben antibiyotige karsiyim zorunda olmadikca ama antibiyotik ver diye doktora yalvardigimi hatirliyorum: (

Sen kurunu ilacini bitir canim, birden gecmiyor zaten. Haftalarca cekiyosun artik.

Normalde ben antibiyotige karsiyim zorunda olmadikca ama antibiyotik ver diye doktora yalvardigimi hatirliyorum: (
Benimki hastaneden çıkarken direk verdi zaten, normal griplerde vermiyor doktorlar.:olamaz:

Back