Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ilk yarışma tuzsuz ins kategoriye göre devamı gelir ben pasta da pek iyi değilim ki sunum gerekiyor birde o yüzden öyle bir kategoride yarısamam bile bile lades diyemem :))
İşte canım, ancak iş dönüşünde alabilir. Mısır ekmeği yapıyorum, yoğurtla yerim artık, çorbam pişti. Eşimin dünden yemeği var.
Bende artık yarına karnıyarığı yerim
İşte canım, ancak iş dönüşünde alabilir. Mısır ekmeği yapıyorum, yoğurtla yerim artık, çorbam pişti. Eşimin dünden yemeği var.
Bende artık yarına karnıyarığı yerim
Ellerine sağlık canım, gecende legene tam unu koyuyordum, mısır ekmeği yapacaktim. Kapı çaldı, eşim kuru pasta ekmek falan almış. Unu kaldırdım mecbur, hepsi yenmez diye yapmadım
Ellerine sağlık canım, gecende legene tam unu koyuyordum, mısır ekmeği yapacaktim. Kapı çaldı, eşim kuru pasta ekmek falan almış. Unu kaldırdım mecbur, hepsi yenmez diye yapmadım
Yok nevosta yazmiz yasminde yazdi ama.. takildigin topiclere gidip reklam yaparsan direkt oy istemis kadar oluyosun aslinda. Bide zaten bildirimde gidecek bi kac gune
Senin takıldığın konularda, arkadaşın yarışmaya katılmış olsa ve dese ki “yarışma var destek için oy atın” sen gidip arkadaşına mı atarsın oyunu, başkasına mı?
Bak misâl, gezegen ablanın arkadaşları hep ona oy attı?
Yok nevosta yazmiz yasminde yazdi ama.. takildigin topiclere gidip reklam yaparsan direkt oy istemis kadar oluyosun aslinda. Bide zaten bildirimde gidecek bi kac gune