• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bu ilk yarışma tuzsuz ins kategoriye göre devamı gelir ben pasta da pek iyi değilim ki sunum gerekiyor birde :KK43: o yüzden öyle bir kategoride yarısamam bile bile lades diyemem :))
Kek kategorisini yeni yaptık.O sebeple arkasına pasta yapmayız:)

İşte canım, ancak iş dönüşünde alabilir. Mısır ekmeği yapıyorum, yoğurtla yerim artık, çorbam pişti. Eşimin dünden yemeği var.
Bende artık yarına karnıyarığı yerim :110:
Ellerine sağlık canım, gecende legene tam unu koyuyordum, mısır ekmeği yapacaktim. Kapı çaldı, eşim kuru pasta ekmek falan almış. Unu kaldırdım mecbur, hepsi yenmez diye yapmadım:olamaz:

Katılım olsun diye yapmıştı r ama anlamadığım şu kişiye bu kişiye mi demiş mi demediyse eğer yersiz olmuş banlanmasi sanki ://
Yok nevosta yazmiz yasminde yazdi ama.. takildigin topiclere gidip reklam yaparsan direkt oy istemis kadar oluyosun aslinda. Bide zaten bildirimde gidecek bi kac gune

Katılım olsun diye yapmıştı r ama anlamadığım şu kişiye bu kişiye mi demiş mi demediyse eğer yersiz olmuş banlanmasi sanki ://
Senin takıldığın konularda, arkadaşın yarışmaya katılmış olsa ve dese ki “yarışma var destek için oy atın” sen gidip arkadaşına mı atarsın oyunu, başkasına mı?
Bak misâl, gezegen ablanın arkadaşları hep ona oy attı?

Back
X