Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bide telefonda bişey dersen biz sizin ağzınızı aradık, yok bilmem ne. Bizi deniyorlar. Geçen kış da burdalardı, 4 ay kaldılar, zehir ettiler. Yine aynı. Değişen bişey yok.
Zorlukları çok fazlaydı canım, benim kaynanam çok iyi insandı, çoksa saftı. Dışardan aile içini karıştıranlara pirim verdi sadece. Onu yapmasa bir ömür beraber yaşardım.
Küçük kardeşim hala beraber yaşiyor, onaya 18 sene olmuştur
Bir tarafımı kaşıyayım da, nazar olmasın yeri gelince herşey olur, ama kayınvalidem de ben de direkt konuşur problemi çözeriz.
Ana-kız hiç mi problem yaşamıyor
Kayınvalidem benle geçindiği gibi, kendi öz kızı ile geçinemiyor
Seneler önce sır kapısı programında bu konuyu anlatmışlardı. Kim evinde yaşlı( anne, baba) bakarsa, Allah ın rahmeti o kişilerin üstüne sağanak sağanak yağar demişlerdi. Onu hiç unutmam. Gerçekliğini eşimle test ettik onayladık. Çok büyük sıkıntılara düşüp alnımızın akıyla kimseye muhtaç olmadan çıktık. Ve bu ömür boyu sürecek.
Seneler önce sır kapısı programında bu konuyu anlatmışlardı. Kim evinde yaşlı( anne, baba) bakarsa, Allah ın rahmeti o kişilerin üstüne sağanak sağanak yağar demişlerdi. Onu hiç unutmam. Gerçekliğini eşimle test ettik onayladık. Çok büyük sıkıntılara düşüp alnımızın akıyla kimseye muhtaç olmadan çıktık. Ve bu ömür boyu sürecek.