• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ben napıyım
5 sene kaynana, kaynata, 1 bekar görümce, 1 kayın, 1 elti, 1 çocuk aynı evde yaşadık.
Sonra eltimler ayrıldı, görümce gelin oldu, kaynata vefat etti, 18 sene kaynanayla yaşadım
Zor valla abla, yine de halinize sukredin mi diyorsun:KK45: Allah sana sabırlar vermiş. Bizimkiler a desen b anlıyor:olamaz:

Zor valla abla, yine de halinize sukredin mi diyorsun:KK45: Allah sana sabırlar vermiş. Bizimkiler a desen b anlıyor:olamaz:
Seninki gene anliyormis benimki anlıyor ama anlamamis gibi davranıyor insan gibi söylediğimi hiç anlamıyor yine :deli:

Ciddi olmazsın yaaa valla kendi akrabalardan biliyorum çenesini tututyosan kadınlar karşılıklı yaşanır ama düşük çeneli bı kaynana ile asla :duduk:
Bir tarafımı kaşıyayım da, nazar olmasın :KK70: yeri gelince herşey olur, ama kayınvalidem de ben de direkt konuşur problemi çözeriz.
Ana-kız hiç mi problem yaşamıyor:KK70:
Kayınvalidem benle geçindiği gibi, kendi öz kızı ile geçinemiyor :KK70:

Bir tarafımı kaşıyayım da, nazar olmasın :KK70: yeri gelince herşey olur, ama kayınvalidem de ben de direkt konuşur problemi çözeriz.
Ana-kız hiç mi problem yaşamıyor:KK70:
Kayınvalidem benle geçindiği gibi, kendi öz kızı ile geçinemiyor :KK70:
Bence çok kaşi ama tahriş etme :D
Geçinen çok nadir oluyor çünkü :)

Allah razi olsun kuzum,sizlerde benim dualarimda olacaksiniz.rica ederim canim ne demek kebabin harikaydi:KK200::KK36:
oy sorma napcam bilmiyorum hem heyecan hem endise cok degisik duygular.dogum nasil olacak neyle karsilasicam hastaneye gidince merakla bekliyorum :)))

çiçeğiiiimmmmm kurban olurum sana ben canim nevom:KK74::KK74:cok sagol insallah bebitom benim:KK36:
Canımsın:KK200::KK60:

Back
X