Tövbe yaYaa kadının biri demiş ki kocam bana g.. yerim şerefsiz diyo demişSizler nasıl hitap ediyorsunuz birbirinize diye sormuş ordan patladı akım
Ahahahha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe yaYaa kadının biri demiş ki kocam bana g.. yerim şerefsiz diyo demişSizler nasıl hitap ediyorsunuz birbirinize diye sormuş ordan patladı akım
Ahahahha
Yaw madalya istiyon bende istiyomki cin mali cakma madalyayla dolasma kazen abi sana sole parlak altinini taksin. Sende daha tarif yok:)) ee ne demisler yazin golge hos kisin torba bos haci: )
ilk defa böyle bi aşiret görüyorum
Istersen tekrar eski halime dönerim yanii
Sıkıntı yok![]()
Siz önce bir kızarın sonra madalya elbet olur:)Yaw madalya istiyon bende istiyomki cin mali cakma madalyayla dolasma kazen abi sana sole parlak altinini taksin. Sende daha tarif yok:)) ee ne demisler yazin golge hos kisin torba bos haci: )
Yaa kadının biri demiş ki kocam bana g.. yerim şerefsiz diyo demişSizler nasıl hitap ediyorsunuz birbirinize diye sormuş ordan patladı akım
Ahahahha
Bende seni sevdim, canım yaaa ne şekerOlmaz ben bunu çok sevdim![]()
Yarın kaçta geliyorsunuz:)Bende seni sevdim, canım yaaa ne şeker![]()
Şeyy ayıp olmazsa nick yabancı geldi de arkdşlar tanynca merak ettim eski isim neydiHazır acilmisini aksak![]()
Yarn bakayım acayim bari vaktm olursa![]()
Bana mi dion ya: ( kendim ispat ettim diye dusunurken bah hele : (Siz önce bir kızarın sonra madalya elbet olur:)
Rossss olur kendisi:)Şeyy ayıp olmazsa nick yabancı geldi de arkdşlar tanynca merak ettim eski isim neydi![]()
Zaten madalya proluk beraber geliyor:)Bana mi dion ya: ( kendim ispat ettim diye dusunurken bah hele : (
RoSsSs canm ay ne ayıbıŞeyy ayıp olmazsa nick yabancı geldi de arkdşlar tanynca merak ettim eski isim neydi![]()
Nasıl da sever beniRossss olur kendisi:)
Herşeye zam geldi. Altın döviz aldı başını gitti. Kazen daha kek yarışmasında birinci olan @EmiraSalih in madalyasını veremedi. Sen sana versin diyorsun.Yaw madalya istiyon bende istiyomki cin mali cakma madalyayla dolasma kazen abi sana sole parlak altinini taksin. Sende daha tarif yok:)) ee ne demisler yazin golge hos kisin torba bos haci: )
Bilmem kazanirsam ne ala kazanmazsam yemek zaten yapiyom yani ne fark eder:) yapariz:)Zaten madalya proluk beraber geliyor:)
Haklisin teknik meknik biseler dediler ama is tamamen duygusal diyon yani:)Herşeye zam geldi. Altın döviz aldı başını gitti. Kazen daha kek yarışmasında birinci olan @EmiraSalih in madalyasını veremedi. Sen sana versin diyorsun.
![]()
6 da çıkarız. Çayı koy sen, haberlesiriz. KahvaltıyaYarın kaçta geliyorsunuz:)
Çok severimNasıl da sever beni![]()
Fazla karıştırma ortalığı bak, burası bdv değil ona göreHaklisin teknik meknik biseler dediler ama is tamamen duygusal diyon yani:)
Proluk bazen sürpriz olabiliyor ya ondan dedim:)Bilmem kazanirsam ne ala kazanmazsam yemek zaten yapiyom yani ne fark eder:) yapariz:)