- 28 Şubat 2011
- 13.993
- 16.368
- 498
Ne dedi eşin :)Biride ben:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne dedi eşin :)Biride ben:)
Ayyyy ne kadar güzelmiş bende akıma ayak uydurayımAhahaKk da yeni bir akım başladı ya abla. Herkes kocasına pompilim diye mesaj atıyor
![]()
Ben eşime “pompilim” diye mesaj atsam, içerik farklılaşırAhahaKk da yeni bir akım başladı ya abla. Herkes kocasına pompilim diye mesaj atıyor
![]()
Olmaz maykıl bendede yokHey corc versene borc:))
Bu pompilitoyu dedim.. sole balim dedi:) msjdaNe dedi eşin :)
Bu nick ve madalya sana yaradı bayağı açıldınYoo yeni duş aldım![]()
Bize niye söylemiyorsunuz yaBu pompilitoyu dedim.. sole balim dedi:) msjda
Ayni donem cocugu olunca frekans uyuyo nevoss:)Olmaz maykıl bendede yok![]()
Canım
Yazarken aklıma geldiAyni donem cocugu olunca frekans uyuyo nevoss:)
Bende garip garip şeyler demeye başladımAyyyy ne kadar güzelmiş bende akıma ayak uydurayım
Ben eşime bazen tripcan diyorum![]()
Yıllardır duyduğu bi şey sanki :))Bu pompilitoyu dedim.. sole balim dedi:) msjda
Bide kizarsiniz bdv takiliyom diye. Valla kizlar sizin yeriniz baska:) orda stres topu yapiyokar adami:) sizle pambik gibi oluyo insan:)Bize niye söylemiyorsunuz ya![]()
Pompili ne yaBende garip garip şeyler demeye başladım
Yıllardır duyduğu bi şey sanki :))
O zaman bize pambik diyebilirsinBide kizarsiniz bdv takiliyom diye. Valla kizlar sizin yeriniz baska:) orda stres topu yapiyokar adami:) sizle pambik gibi oluyo insan:)
İspik önemli, doğru yerde olduğunu gösterir![]()
Kırmızı Et yemeği aşireti![]()
Bu nick ve madalya sana yaradı bayağı açıldın![]()
Sobraki gun digerini soledyince hastamisin dedi:)) eve gelincede dunde pampilili biseler defin dedi.. ed ne dusunuyon? Dedim:) sacmalamistir dedim dedi:))Bende garip garip şeyler demeye başladım
Yıllardır duyduğu bi şey sanki :))
Ordaki gicikliklari yapamazsiniz nevos, sen istesende o kadar kotu olanazsin:)O zaman bize pambik diyebilirsin
İstersen sana arada bdv ortamı yaratırız![]()
Yaa kadının biri demiş ki kocam bana g.. yerim şerefsiz diyo demişPompili ne ya![]()
Olmaz ben bunu çok sevdim
ilk defa böyle bi aşiret görüyorum
Istersen tekrar eski halime dönerim yanii
Sıkıntı yok![]()
Deneriz senin için ne yapalımOrdaki gicikliklari yapamazsiniz nevos, sen istesende o kadar kotu olanazsin:)