• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Yeni aday olduğu için boşluğuna gelmiş:)
Bir sonraki kategori sor söylemez:KK70:
Ahhh keşke ne güzel olurdu:)
:KK60:
Tövbeee, daha söylermiyim
:KK70: söylersin ne olacak ki:p
Benimde canım balık istiyor, adama demeye korkuyorum, kasayla alacak diye :110:

Afiyet bal şeker olsun canım ❤️

Benim eşim mezata gitmeye bayılır, arkadaşının gırgırı ile işinden izin alıp balığa da çıkar.

Direk denizden çıkan balıkları kasalarla getirir, kayınvalideme, annemlere veririz bir kısmını. Kalanı ayıklanıp buzluğa kaldırılır ve arkadaşlarımıza ziyafet çekeriz. 1 ay sürmeden biter, yine gider balığa :KK70:
Bu sıralar, balıkla uğraşacak zamanım yok malesef.
Salı günü annem bendeydi, anneme dedi yasminin canının balık çekmesini bekliyorum diye.:KK70:

Balık diye diye canımı balık cektirdiniz yaa. Nerden bulim Urfa'da balık:eek: biz anca balıklı gölde görüyoruz. Onlarda mübarek hayvan. Yem atıyoruz:işsiz:

Daha buralara balık gelmedi. En son tatilde alabalık ızgara yemistim, bide levrek:kk77:

:KK60:

:KK70: söylersin ne olacak ki:p

Balık diye diye canımı balık cektirdiniz yaa. Nerden bulim Urfa'da balık:eek: biz anca balıklı gölde görüyoruz. Onlarda mübarek hayvan. Yem atıyoruz:işsiz:

Daha buralara balık gelmedi. En son tatilde alabalık ızgara yemistim, bide levrek:kk77:
Ben balık delisiyim, kışın haftada 2-3 yemezsem yapamam. Benim adam balığı hiç yemezdi, sadece hamsi kültürü vardı, oda kızartması ve fırınlaması.
Alıştırdım, şimdi hamsi hariç hepsini yiyor :süslü:

Canım çok balık istedi yaa :KK70:

Ben balık delisiyim, kışın haftada 2-3 yemezsem yapamam. Benim adam balığı hiç yemezdi, sadece hamsi kültürü vardı, oda kızartması ve fırınlaması.
Alıştırdım, şimdi hamsi hariç hepsini yiyor :süslü:

Canım çok balık istedi yaa :KK70:
Ohh ne güzel bizde öyleyiz, öyleydik. :KK45: hamsi ızgara olacak ama yağlı olması lazım. Kar yağarsa Karadeniz hamsi süper. :kk77: ben somon seviyorum yaa fırında patates eşliğinde tereyağlı missss:halay::halay:

Neyse, pattis oturtma yiyelim:110:

Hayaller paluk, hayatlar pattis :110:
80E4F254-E9CC-4CCD-A54B-FDC82FA4BEE2.webp

Back
X