Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım Nuryolu'nun 4 madalyası varYeni madalya alma hakkı yok:)Ama yarışmalara katılabilir.Madalya olmayınca katılmak istemiyor olabilir:) Kakao ve Ben
neden katılmıyor bilmiyorum:)Foruma sık gelmiyor zaten:)Ancak geziyor
artık benden geçti yeni kisileri burada gormek ayrı keyif veriyor pek giremiyorum foruma ama kategorileri arada takip ediyorum herkes muhtesem@pinkstrap hamilesincok ama çok mutlu oldum senin adina canım
artık benden geçti yeni kisileri burada gormek ayrı keyif veriyor pek giremiyorum foruma ama kategorileri arada takip ediyorum herkes muhtesem@pinkstrap hamilesincok ama çok mutlu oldum senin adina canım
Yaş ilerleyince sağlık huzur ilk sırada oluyor önceden aman mal yapalım oda olsun buda olsun zayıfta olalım güzelde olalım havalı da olalımdı ha bunları dediğime bakma 4,5 estetiğim de var hani FAZLANAZLI
sosyal medyada görüyor halada bişeye benzemedim havaya para dermişim