Karar verdiniz mi tüp bebek için Gaziantep'e mi geleceksinizSağol teyzesi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karar verdiniz mi tüp bebek için Gaziantep'e mi geleceksinizSağol teyzesi![]()
İsteklerimiz hiç bitmiyor değil miO zaman sizin tanışma estetik bölümünden oluyor
Ohhh ne güzel yapmışsın
Canın öyle istiyorsa,zor gelmiyorsa yaptır istediğin yerini
![]()
Biz bayanların istekleri hiç bitmez ya ev eşyası,ya kıyafetValla insanoğlu bitmez istek bacım doğru bak şimdi de evin perdeleri oğlanın odası değişecek ben istemsem deonlar istiyor :)))) estetik evet ilk doktorumuz aynı bu vatandaşla ordan tanıştık :))) eskiden güzeldi estetik de arkadaşlık dostluklar şimdi yok artık entrika çok dönüyor oralarda :))))
yok daha uzunca yıl bişey yaptırmam sıkıldım birde büyük oğlum torun sahibi olacaksın 3.5 seneye hala estetik diyorsun dedi![]()
Evet canım, dilekçe yazdık. Dondurulmuş embriyolar için. Eşim yarın gönderecek.Karar verdiniz mi tüp bebek için Gaziantep'e mi geleceksiniz![]()
Yerim seniii yaa demi genç kayınvalide genç babanneBiz bayanların istekleri hiç bitmez ya ev eşyası,ya kıyafet
Doğrudur canım çok bilmiyorum:)
Yaş ile ne alaksı varmış.Daha güzel genç,güzel babaanneleri olacak
![]()
Evet canım, dilekçe yazdık. Dondurulmuş embriyolar için. Eşim yarın gönderecek.
Cuma günü de Gaziantep'e gidiyoruz. Doktorla gorusecegiz. Önümüzdeki ay ki adetle başlarız inşallah :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun.Güzel haberler alırız inşaallahEvet canım, dilekçe yazdık. Dondurulmuş embriyolar için. Eşim yarın gönderecek.
Cuma günü de Gaziantep'e gidiyoruz. Doktorla gorusecegiz. Önümüzdeki ay ki adetle başlarız inşallah :)
Amin canım, çok sağolHayırlı süreçler olsun inşallah allahım isteyen dileyen herkese versin
Aynen öyle canımsınYerim seniii yaa demi genç kayınvalide genç babanne![]()
Inşallah canım, dileyen isteyen herkese nasip etsin mevlamHadi bakalım hayırlısı olsun.Güzel haberler alırız inşaallah![]()
Amin inşaallahInşallah canım, dileyen isteyen herkese nasip etsin mevlam![]()
Senden kopya çekmedim zaten biliyordumEki Görüntüle 2188682 Eki Görüntüle 2188683
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNMakyajkolik13
Sevdiklerinle nice mutlu senelere
(Bak unutmadım)
Evet, tabiki :)Senden kopya çekmedim zaten biliyordum![]()
Sanki her gün doğum gününü kutluyoruz gibi hissettimEki Görüntüle 2188682 Eki Görüntüle 2188683
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNMakyajkolik13
Sevdiklerinle nice mutlu senelere
(Bak unutmadım)
Senin doğum gününüde öyle kutlarız
Hepsini birden üstün körü okuyorum. Zamanla hepimizide tanırım inşallahSen gelene kadar biz yine sayfaları biriktiririz ama![]()
Ortadan direk gir bak ben öyle yapıyorum :))) severim bu başlığı güzel sohbet dönüyor :)