• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
İsteklerimiz hiç bitmiyor değil mi:KK45:O zaman sizin tanışma estetik bölümünden oluyor:KK19:Ohhh ne güzel yapmışsın:KK19:Canın öyle istiyorsa,zor gelmiyorsa yaptır istediğin yerini:süslü:

Valla insanoğlu bitmez istek bacım doğru bak şimdi de evin perdeleri oğlanın odası değişecek ben istemsem deonlar istiyor :)))) estetik evet ilk doktorumuz aynı bu vatandaşla ordan tanıştık :))) eskiden güzeldi estetik de arkadaşlık dostluklar şimdi yok artık entrika çok dönüyor oralarda :))))
yok daha uzunca yıl bişey yaptırmam sıkıldım birde büyük oğlum torun sahibi olacaksın 3.5 seneye hala estetik diyorsun dedi :KK70:

Valla insanoğlu bitmez istek bacım doğru bak şimdi de evin perdeleri oğlanın odası değişecek ben istemsem deonlar istiyor :)))) estetik evet ilk doktorumuz aynı bu vatandaşla ordan tanıştık :))) eskiden güzeldi estetik de arkadaşlık dostluklar şimdi yok artık entrika çok dönüyor oralarda :))))
yok daha uzunca yıl bişey yaptırmam sıkıldım birde büyük oğlum torun sahibi olacaksın 3.5 seneye hala estetik diyorsun dedi :KK70:
Biz bayanların istekleri hiç bitmez ya ev eşyası,ya kıyafet:70:
Doğrudur canım çok bilmiyorum:)
Yaş ile ne alaksı varmış.:olamaz:Daha güzel genç,güzel babaanneleri olacak:süslü:

Evet canım, dilekçe yazdık. Dondurulmuş embriyolar için. Eşim yarın gönderecek.

Cuma günü de Gaziantep'e gidiyoruz. Doktorla gorusecegiz. Önümüzdeki ay ki adetle başlarız inşallah :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun.Güzel haberler alırız inşaallah:KK200::dua:

images.webp
dsc03332_atesoglu.webp

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Makyajkolik13 Makyajkolik13 :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Sevdiklerinle nice mutlu senelere:KK73::KK73:

:KK74::KK74::KK60:

(Bak unutmadım)

Back
X