Dinliyordu da bu ara biraz fazla özgür takılıyordu, 2 defa uyardım 3 te aklını aldım, 1 hafta boyunca evden çıkayım demedi, sonra üzüldüm neyse dedim haftanın 1 günü çıkabilirsin Zaten 1 gün çıkması lazım evde temizlik yapılıyor Hiç yani ya kim ne diyebilir bana
Orda, burda, şurda. Kısaca heryerdeyim öyle nette geziniyorum. Çocuğun saçını kestirdik. Duş aldırdım, süt istedi, içti, kutusunu yere attı. Yanii, içip içip savurup atıyor. Koltuk aralarından boş süt kutusu çıkıyor
Yaş ilerleyince sağlık huzur ilk sırada oluyor önceden aman mal yapalım oda olsun buda olsun zayıfta olalım güzelde olalım havalı da olalımdı ha bunları dediğime bakma 4,5 estetiğim de var hani FAZLANAZLI
sosyal medyada görüyor halada bişeye benzemedim havaya para dermişim
Orda, burda, şurda. Kısaca heryerdeyim öyle nette geziniyorum. Çocuğun saçını kestirdik. Duş aldırdım, süt istedi, içti, kutusunu yere attı. Yanii, içip içip savurup atıyor. Koltuk aralarından boş süt kutusu çıkıyor
Yaş ilerleyince sağlık huzur ilk sırada oluyor önceden aman mal yapalım oda olsun buda olsun zayıfta olalım güzelde olalım havalı da olalımdı ha bunları dediğime bakma 4,5 estetiğim de var hani FAZLANAZLI
sosyal medyada görüyor halada bişeye benzemedim havaya para dermişim
İsteklerimiz hiç bitmiyor değil miO zaman sizin tanışma estetik bölümünden oluyorOhhh ne güzel yapmışsınCanın öyle istiyorsa,zor gelmiyorsa yaptır istediğin yerini