En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
ist da değildim ondan hep ama artık ist dayım
ben anlamam artık hep karşıda olucam görüşeceğiz kesinlikle lami cimi yok

hahhahhah tamam tamam görüşelim bir görüşen birde görüşmeyen pişman denk gelmedi yoksa çay kahve derdik yaparız madem ist bullu gelin oldun

Sanki daha önce dinlemiyorduÖyle olması lazım kimse karışamaz benim gelinime
Dinliyordu da bu ara biraz fazla özgür takılıyordu, 2 defa uyardım 3 te aklını aldım, 1 hafta boyunca evden çıkayım demedi, sonra üzüldüm neyse dedim haftanın 1 günü çıkabilirsin Zaten 1 gün çıkması lazım evde temizlik yapılıyor Hiç yani ya kim ne diyebilir bana

Haklısın arkadaşım huzur olduktan sonra gerisi önemli değil:)Çok şükür oda fazlasıyla var
İnşaallah canım çok isterim
Yaş ilerleyince sağlık huzur ilk sırada oluyor önceden aman mal yapalım oda olsun buda olsun zayıfta olalım güzelde olalım havalı da olalımdı ha bunları dediğime bakma 4,5 estetiğim de var hani FAZLANAZLI sosyal medyada görüyor halada bişeye benzemedim havaya para dermişim

Olacak o kadar annesi daha çok küçük
Saatler olsun paşaya

İsteklerimiz hiç bitmiyor değil miO zaman sizin tanışma estetik bölümünden oluyorOhhh ne güzel yapmışsınCanın öyle istiyorsa,zor gelmiyorsa yaptır istediğin yerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…