En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ya olur mu kim kazanırsa herşeyi o alır:)O hediyene kadar kıymetli biliyor musun?Kıyamıyorsun kullanmaya o kadar değerli oluyor:)
İnşallah ilk fırsatta yapacağım ben de. Geçen haftasonu eşim 20lik dişini çektirdi. O kadar zor geçti ki hala sıkıntısını çekiyor... Bu haftasonu dikişleri alınacak, o zaman iyileşmiş olur inşallah. Onu bekliyorum yani

Bu arada ben kendi hediyemi devamlı kullanıyorum çok hafif ve aşırı kullanışlı. Kek, pasta, kurabiye, hepsine kullanıyorum. Taşıması hiç sıkıntı olmuyor ve çok şık oluyor

Hatta en son geçen hafta annemin doğum gününde kullanmıştım

Katılacaklar mı gerçekten? Benim yaşamayı devam ettirmek için bile yemek yapasım yok, bizimkiler hala yarışmaya mı katılıyor
Evet canım inşallah katılacağız. Geçen yarışmaya katıldım da çok özlemişim.

Yapabileceğim çok şey yok benim de. Pratik ve biraz kolayca bir tarifle katılacağım inşallah kıyma kabul edilseydi daha havalı bir tarif yapmayı düşünüyordum ama bu da benlik oldu çok şükür

Çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum canım
Maşaallah ne kadar güzel bir pasta olmuş.Anneciğin çok şanslıDaha nice mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…