Bizde iyiyiz canım çok şükürAlışveriş,temizlik,hazırlık böyle geçip gidiyor günlerimiz:)
Nasıl sevdi mi okulunuO çok önemli umarım zevkle gider:)
Haftaya düzene girersiniz:)
Benim önceki yarışmalarda da bana yorum yapmayan arkadaşlar vardı ama ben onların tarifine yazardım. Bunda sorun görmüyorum. Yazmak istememisler demek ki
Ya ben de ilk tariflere yorum yazıyorum sonrakileri ya unutuyorum ya ada yazacak şey bulamıyorum. Dön dolaş aynı şeyi yazmak da hoşuma gitmiyor ne bilim yaa :)
mesela ben kuzu şiş kebapın tadına bayıldım.. hele el açması lavaşla birlikte mükemmel bir lezzet oldu.. mezeler ve közlenmiş sebzeler et ile büyük bi uyum yakaladı.. o sırada bakır bardaklardaki buz gibi ayran süper gitti..
Ben sana tüyo veririm mesela ben kuzu şiş kebapın tadına bayıldım.. hele el açması lavaşla birlikte mükemmel bie lezzet oldu.. mezeler ve közlenmiş sebzeler et ile büyük bi uyum yakaladı.. o sırada bakır bardaklardaki buz gibi ayran süper gitti..
Ya ben de ilk tariflere yorum yazıyorum sonrakileri ya unutuyorum ya ada yazacak şey bulamıyorum. Dön dolaş aynı şeyi yazmak da hoşuma gitmiyor ne bilim yaa :)