• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
C A N O C A N O gördün mü profili, işte sadece madalya resmi ile olmaz, biraz şatafatlandır :sus:

Hoş geldiniz, yarışmaya katılımda bulunacak mısınız?:KK68:
Ben madalyayı zor buldum. Takkeyi napim:KK45: ama yeşil elma güzel duruyor. Oda sigara birakanlara veriliyor. :deli: sen bırak şu sigarayı, elmayı kap:dondurma:

Ben madalyayı zor buldum. Takkeyi napim:KK45: ama yeşil elma güzel duruyor. Oda sigara birakanlara veriliyor. :deli: sen bırak şu sigarayı, elmayı kap:dondurma:
Ben mezuniyetlerden bahsetmedim ki, profil fotoğrafındaki yaldızlı, taşlı-tuşlu nickname den bahsettim.
Yarışmayı kazanayım, neler yapıyorum görün.:KK70: pinkstrap pinkstrap tan ders alacağım :KK70:

Sigaram benim emziğim :KK14:

Ben mezuniyetlerden bahsetmedim ki, profil fotoğrafındaki yaldızlı, taşlı-tuşlu nickname den bahsettim.
Yarışmayı kazanayım, neler yapıyorum görün.:KK70: pinkstrap pinkstrap tan ders alacağım :KK70:

Sigaram benim emziğim :KK14:
Bütün taktikleri veririm:rolleyes::rolleyes: Sabah bi geleceksin kırmızı halılarla karşılanmışsın, kahven gazeten hazırlanacak, şefliğine saygı gösterecekler:cool:
Sonra da işte bir daha 1. olma diye lokma falan dağıtacaklar:KK70:

Bütün taktikleri veririm:rolleyes::rolleyes: Sabah bi geleceksin kırmızı halılarla karşılanmışsın, kahven gazeten hazırlanacak, şefliğine saygı gösterecekler:cool:
Sonra da işte bir daha 1. olma diye lokma falan dağıtacaklar:KK70:
Ben o lokma hayrını da kendime döndertir, 2.-3. madalya olarak profilime astırırım örtmenim :sus:

Back