- 22 Temmuz 2017
- 44.970
- 133.090
- 598
Kahvemi kendim yaptımBanada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvemi kendim yaptımBanada![]()
Evet s,z,n tarifleri müsrif bulmuşSadece Nevoş un kekini beğenmiş
Müsrifliğe gerek yok, elektrik pahalı, tencerede yapın kekinizi demiş![]()
Teşekkür ederim canım
Öğretmeni tamamen bana benzediğini söylüyor:)Başaklar titizdir, düzenlidir kendimim diye demiyorumhuyuna da yansımıştır umarım
Böyle tatlı bir annenin çok tatlı çocukları olur zaten![]()
Isim coktu.,sözüm olsun canım.Kahvemi kendim yaptım![]()
Hazırda olan embriyoları, şansı düşükte olsa transfer ettir. Çöp olmasın ve hiç belli olmaz tutabilir de.Isim coktu.,sözüm olsun canım.
Bizim tedavi ile oluyor biliyorsun çocuk. Şimdi istanbulda 3 tane dondurulmuş var. Aşılama denemek istemiyoruz. 4 senedir ücret karşılığı sakliyorlar. Bu ay da verirsek 5 sene dolacak ve süresi bitti. Eşim telefon etmiş, embiryolog tutma şansı düşük demiş. Zaten şu ara gidecek durumda da değiliz, borç var.
Bizde Gaziantep nova fertil de ruşen beye mi gitsek diyoruz. Istanbul çok uzak, gidip gelmesi zor. Dondurulmuş için ne yapalım sizce. Vaz mı geçelim, ? Bilemedim.
Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hazırda olan embriyoları, şansı düşükte olsa transfer ettir. Çöp olmasın ve hiç belli olmaz tutabilir de.
Benimkiler ferrariydi de ne oldu, nasip işi bu canım.
Benim anlamadığım, transfere değecek embriyolar donduruluyor sadece ve çözülmeden de tutup tutmayacağı belli olmuyor.Borç var, uçakla git gel 3 kişi. Orda 10 gün konaklama, bayağı sirkeler bizi. Bilmiyorum. Embiryolog öyle demiş telefonda.halden anlayan aile de yok. Tek başımıza yapıyoruz.
Valla bilmiyorum, canım. 4 yıl olmuş, tutma ihtimali düşük gelin yaptırın demiş. Bizde yine dondurma ücretini vereceğiz. Fakat antepde deneme yapacağız olmazsa artık istanbul. :/Benim anlamadığım, transfere değecek embriyolar donduruluyor sadece ve çözülmeden de tutup tutmayacağı belli olmuyor.
Bunlar nasıl embriyolog ki, tutma şansı düşük embriyoyu dondurmuşlar. Ya da size sormadan çözdürmüşler mi, bu kaliteyi nereden anladılar?
Bence size resmen para tuzağı kurmuşlar
Aile konularına girmiyorum bile ve beni aşar![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.Valla bilmiyorum, canım. 4 yıl olmuş, tutma ihtimali düşük gelin yaptırın demiş. Bizde yine dondurma ücretini vereceğiz. Fakat antepde deneme yapacağız olmazsa artık istanbul. :/
Sağol canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.![]()
Amin canım benim.Sağol canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.![]()
İstanbul’da şubatta 7.800 idi ilaçlar hariç, o zaman benim yüksek doz olduğu için 13-14 bin civarı tutacaktır.Eşim istanbul için aramış sormuş. 8 milyar küsür demişler. Antepde ki 6.300 tedavi+ 1.500 de ilaç,. Takriben hemen hemen 8 bini geçiyor canım. Fiyatlar güncellenmis demiş embriyolog hanım.
Allah yardım etsin. Zor süreçler, bunlar.İstanbul’da şubatta 7.800 idi ilaçlar hariç, o zaman benim yüksek doz olduğu için 13-14 bin civarı tutacaktır.![]()
Amin canım benim. Hem madden, hem mânen ve hemde bedenen çok zor süreçler.Allah yardım etsin. Zor süreçler, bunlar.![]()
Amin canımAmin canım benim. Hem madden, hem mânen ve hemde bedenen çok zor süreçler.
Rabbim kimseyi fazla uğraştırmasın ve bekletmesin![]()
Artık buralıyım, bakalım sanşlımıyım,Neymiş bu bölümden çıkmamak lazımmışO şans birgün sizede vurabilir
![]()
Eğitime destek olurum. Ötekini almayımpro yu ben eğitime destek için almıştım pro olunca kimse kırmızı halı sermiyo sadece artı 18 lere yazabiliyorsun![]()