En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Başaklar titizdir, düzenlidir kendimim diye demiyorum huyuna da yansımıştır umarım
Böyle tatlı bir annenin çok tatlı çocukları olur zaten
Öğretmeni tamamen bana benzediğini söylüyor:)
Öğretmeni yakın arkadaşım beni çok iyi tanır:)
Çok sağol canım
Küçükken yemekte her çeşit yemek için ayrı tabak ve kaşık-çatal kullanıyorduk:)Hala karıştırınca yemez:)

Kahvemi kendim yaptım
Isim coktu.,sözüm olsun canım.

Bizim tedavi ile oluyor biliyorsun çocuk. Şimdi istanbulda 3 tane dondurulmuş var. Aşılama denemek istemiyoruz. 4 senedir ücret karşılığı sakliyorlar. Bu ay da verirsek 5 sene dolacak ve süresi bitti. Eşim telefon etmiş, embiryolog tutma şansı düşük demiş. Zaten şu ara gidecek durumda da değiliz, borç var.

Bizde Gaziantep nova fertil de ruşen beye mi gitsek diyoruz. Istanbul çok uzak, gidip gelmesi zor. Dondurulmuş için ne yapalım sizce. Vaz mı geçelim, ? Bilemedim.

Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Hazırda olan embriyoları, şansı düşükte olsa transfer ettir. Çöp olmasın ve hiç belli olmaz tutabilir de.
Benimkiler ferrariydi de ne oldu, nasip işi bu canım.

Hazırda olan embriyoları, şansı düşükte olsa transfer ettir. Çöp olmasın ve hiç belli olmaz tutabilir de.
Benimkiler ferrariydi de ne oldu, nasip işi bu canım.

Borç var, uçakla git gel 3 kişi. Orda 10 gün konaklama, bayağı sirkeler bizi. Bilmiyorum. Embiryolog öyle demiş telefonda. halden anlayan aile de yok. Tek başımıza yapıyoruz.

Borç var, uçakla git gel 3 kişi. Orda 10 gün konaklama, bayağı sirkeler bizi. Bilmiyorum. Embiryolog öyle demiş telefonda. halden anlayan aile de yok. Tek başımıza yapıyoruz.
Benim anlamadığım, transfere değecek embriyolar donduruluyor sadece ve çözülmeden de tutup tutmayacağı belli olmuyor.
Bunlar nasıl embriyolog ki, tutma şansı düşük embriyoyu dondurmuşlar. Ya da size sormadan çözdürmüşler mi, bu kaliteyi nereden anladılar?

Bence size resmen para tuzağı kurmuşlar

Aile konularına girmiyorum bile ve beni aşar

Valla bilmiyorum, canım. 4 yıl olmuş, tutma ihtimali düşük gelin yaptırın demiş. Bizde yine dondurma ücretini vereceğiz. Fakat antepde deneme yapacağız olmazsa artık istanbul. :/

Eşim istanbul için aramış sormuş. 8 milyar küsür demişler. Antepde ki 6.300 tedavi+ 1.500 de ilaç,. Takriben hemen hemen 8 bini geçiyor canım. Fiyatlar güncellenmis demiş embriyolog hanım.
İstanbul’da şubatta 7.800 idi ilaçlar hariç, o zaman benim yüksek doz olduğu için 13-14 bin civarı tutacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…