- 8 Haziran 2013
- 57.456
- 152.543
- 898
Maşallah,Güzeldi çok şükür ... ilk gün diye kalayım yanında dedim...
Anne git lütfen dedi bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah,Güzeldi çok şükür ... ilk gün diye kalayım yanında dedim...
Anne git lütfen dedi bana
Çok teşekkür ederim inşallah hepberaberNice mutlu senelere canım benim, yeni yaşın kutlu olsun.![]()
Yaaa çok teşekkür ederimmm canım benimm inşallah hepberaberDoğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle nice mutlu senelereEki Görüntüle 2187789
Yaaa çok teşekkür ederimmm canım benimm inşallah hepberaber![]()
Çok sağol canım benimmm sizde iyiki varsnz![]()
bayankuş iyi ki doğmuşsun,iyi ki bizimlesin
Sağol canım benim inşallah hepberaber@Makyajkolik13 doğum günün kutlu olsun canımnice güzel senelere
Maşallah,o çoktan alışmış gözüküyor. Sende alışırsan tamam bu iş
![]()
Oyyy kıyamam bugün nasıl olduEn yeni tarif benimki ya ondan bu ragmet hayatim:)
Kiz uyumuyo ya deli oldum 5 dk gozumu kapattim tekrar uyandiriyo mahvoldum : (
Maşaallah meme işini halletmişsinizAslında buralardayım abla okuyup kaçıyorum memleketten misafirlerim vardı yoğundum bu hafta oğlanı da memeden ancak kesebildim huysuz biraz ilgi istiyor çok fazla. Tarifimi yapmak istiyorum ama rakiplerim çok zorlu pek şansım yok gibi vazgeçesim var bu hafta yapmaya çalışacağım inşallah![]()
Maşaallah arkadaşımaya seni yerim sen ne tatlısınvalla barışığım ya boşver yaş kilo bunlar kadına dayatılmış ... şeyler ben bak girdiğim yaşı söylüyorum neyse o arkadaş
bu arada reel de görüşemedik sosyal medyadan arkadaşız amme görüyoruz yaş beden tipleri :)))))))))))
Hayırlı olsunIyidir,Evet canım ...
Okul sırasında oturuyorum
Tekrardan 1.sınıfa başladım
Tanışma faslındayız...
Hem kızarız hem severiz.Rabbim ağız tadınızı bozmasın2 gündür şikayet ediyorum bunaldım diye,geberticek kıvamdaydım.bu sabah yatak sohbeti yaptık koyun koyuna,öpüş e koklaşaah analık ahhh,bi öpücük yelkenler suya
![]()
Benim kızlar ikiz ama birinin sesi daha çok çıkıyoro ters cevap verme dönem değiştiriyor dimi nevoş.sırayla geliyolar allahtanbenim büyük ters olduğu zamanlarda küçük beni tutuyo annemi üzme diye.sonra küçük gıcıklaşıyo büyük ona kızıyo.sonra ben ikisine birden dönüyorum eşim bana kızıyo
![]()
Sabahtan beri mizmiz : ( simdi uyudu hanfendi ama geceyi goruyo gibiyim. Ben uyuyamiyorum o gene bu gecede diker beni zebani gibi :))Oyyy kıyamam bugün nasıl oldu![]()
Bende okula başlıyorumbu sabah trafik felç :) oryantasyonlar başlamış bile .çok mutluyum gidiyolar haftaya![]()
Tünaydın canım
Hayırlısı olsun canım.Çabucak iyileşir inşaallahSabahtan beri mizmiz : ( simdi uyudu hanfendi ama geceyi goruyo gibiyim. Ben uyuyamiyorum o gene bu gecede diker beni zebani gibi :))
Insallah canim 1-2 gune biraz normallesmesi lazim:) sen bitirdin mi temizligini:))Hayırlııs olsun canım.Çabucak iyileşir inşaallah![]()
Konu içinde espiri yapmak yasak değil:)Etkilemek bile yasak değil:)) bak seni kiblerim haa:)) haha
Onlarda katilmasa olurduda herkes kendine versin:)