- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
mesela sen neyi rezervledin?Geçen sefer islim yapılmıştı ama sonradan Lisa kabul ettik ama eti daha yoğun olan et yemeği istiyoruz tarzında mesaj yazmıştı,bence kabul edilmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela sen neyi rezervledin?Geçen sefer islim yapılmıştı ama sonradan Lisa kabul ettik ama eti daha yoğun olan et yemeği istiyoruz tarzında mesaj yazmıştı,bence kabul edilmez.
Ben rezervlemedimmesela sen neyi rezervledin?
O zaman kabak garnitür olur bencede et yemeği olur :)Birde eti mi daha cok kabagi mi? Eti daha coksa olabilmeli :))
bende katılmıcam yeter artık olmayoooBen rezervlemedim
Rezervleyince stres yapıyorum borçlu hissediyorum kendimi
Canan daha önce katılmışsın bu kategoriden madalya almışsın yine katılma dedi
Ben de Onu kırmayayım diyorum
Gerçi gençlerin önünü aç diyerek bana yaşlı dedi ama olsun
Daha once yazdim okudun mu bilmiyirum.. iskenderdede hamur var.. ya da kusbasi durumde.. beytide.. bilmiyorum karisik geldi bana bu kategori o yuzden.O zaman kabak garnitür olur bencede et yemeği olur :)
Tarif bulayım dur sanaOk de napiyim eti dondurma kulahinda mi servis edek yane:)) haha
Sorunum o degil burda.. tarif yok : (
Ama kuşum onlar kebap adı üstündeDaha once yazdim okudun mu bilmiyirum.. iskenderdede hamur var.. ya da kusbasi durumde.. beytide.. bilmiyorum karisik geldi bana bu kategori o yuzden.
Kesin kabulTarif bulayım dur sana
Tek sorun catal bicakla yenmesi mi yani :) bende lahmacunu catal bicakla yiyorum:)))) hahaAma kuşum onlar kebap adı üstünde
Azimli sıçan duvarı delermişbende katılmıcam yeter artık olmayooo
Sen taktın lahmacunaTek sorun catal bicakla yenmesi mi yani :) bende lahmacunu catal bicakla yiyorum:)))) haha
Hee:)) ya ben anlayamadim canim sorun orda : ( kofte yapsammesela.. noluyo? Et yemegimi ana yemekmi: (Sen taktın lahmacuna
Delebilirmiyim kiAzimli sıçan duvarı delermiş
Köfte olur tabii ki .Eşin eve et getirse canım et yemeği istiyor dese ne yaparsın ,lahmacun yapar mısın veya eti daha yoğun olan bir yemek mi yaparsın ?Hee:)) ya ben anlayamadim canim sorun orda : ( kofte yapsammesela.. noluyo? Et yemegimi ana yemekmi: (
Bi tek ben miyim anlamayan:))
Benim de ümitsizliğe kapıldığım çok olmuştu,insan kendini beceriksiz gibi hissediyor başlarda .Utanıyor yenilgilerden.Bilirim bacım o duyguyu.Nasrettin Hoca misali damdan düşenin halinden damdan düşen anlarDelebilirmiyim ki
Yok ya delemem
Hmm mantikli bi soru:) bi kez almis iskender yap dedi mesela:)) birde ole top etle olmuyoki lahmacun.. kiyma lazim. Benim ole sacmaladigim olur ama:)) kofte yapacakken o kiymayi lahmacun yaparim ciddiyim:))Köfte olur tabii ki .Eşin eve et getirse canım et yemeği istiyor dese ne yaparsın ,lahmacun yapar mısın veya eti daha yoğun olan bir yemek mi yaparsın ?
tlf kaliteli olsa ben şimdiye çok birinci olmuştumBenim de ümitsizliğe kapıldığım çok olmuştu,insan kendini beceriksiz gibi hissediyor başlarda .Utanıyor yenilgilerden.Bilirim bacım o duyguyu.Nasrettin Hoca misali damdan düşenin halinden damdan düşen anlar
Bana lahmacun yapmak zahmetli geliyor hepHmm mantikli bi soru:) bi kez almis iskender yap dedi mesela:)) birde ole top etle olmuyoki lahmacun.. kiyma lazim. Benim ole sacmaladigim olur ama:)) kofte yapacakken o kiymayi lahmacun yaparim ciddiyim:))