En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Geçen sefer islim yapılmıştı ama sonradan Lisa kabul ettik ama eti daha yoğun olan et yemeği istiyoruz tarzında mesaj yazmıştı,bence kabul edilmez.
mesela sen neyi rezervledin? :D

mesela sen neyi rezervledin? :KK70:
Ben rezervlemedim :sus:
Rezervleyince stres yapıyorum borçlu hissediyorum kendimi:sus:
Canan daha önce katılmışsın bu kategoriden madalya almışsın yine katılma dedi:sus:
Ben de Onu kırmayayım diyorum :sus:
Gerçi gençlerin önünü aç diyerek bana yaşlı dedi ama olsun:63:

Ben rezervlemedim :sus:
Rezervleyince stres yapıyorum borçlu hissediyorum kendimi:sus:
Canan daha önce katılmışsın bu kategoriden madalya almışsın yine katılma dedi:sus:
Ben de Onu kırmayayım diyorum :sus:
Gerçi gençlerin önünü aç diyerek bana yaşlı dedi ama olsun:63:
:D bende katılmıcam yeter artık olmayooo

Hee:)) ya ben anlayamadim canim sorun orda : ( kofte yapsammesela.. noluyo? Et yemegimi ana yemekmi: (

Bi tek ben miyim anlamayan:))
Köfte olur tabii ki .Eşin eve et getirse canım et yemeği istiyor dese ne yaparsın ,lahmacun yapar mısın veya eti daha yoğun olan bir yemek mi yaparsın ?

Delebilirmiyim ki :KK70:
Yok ya delemem
Benim de ümitsizliğe kapıldığım çok olmuştu,insan kendini beceriksiz gibi hissediyor başlarda .Utanıyor yenilgilerden.:olamaz:Bilirim bacım o duyguyu.:deli:Nasrettin Hoca misali damdan düşenin halinden damdan düşen anlar:KK45:

Köfte olur tabii ki .Eşin eve et getirse canım et yemeği istiyor dese ne yaparsın ,lahmacun yapar mısın veya eti daha yoğun olan bir yemek mi yaparsın ?
Hmm mantikli bi soru:) bi kez almis iskender yap dedi mesela:)) birde ole top etle olmuyoki lahmacun.. kiyma lazim. Benim ole sacmaladigim olur ama:)) kofte yapacakken o kiymayi lahmacun yaparim ciddiyim:))

Benim de ümitsizliğe kapıldığım çok olmuştu,insan kendini beceriksiz gibi hissediyor başlarda .Utanıyor yenilgilerden.:olamaz:Bilirim bacım o duyguyu.:deli:Nasrettin Hoca misali damdan düşenin halinden damdan düşen anlar:KK45:
tlf kaliteli olsa ben şimdiye çok birinci olmuştum :D

Hmm mantikli bi soru:) bi kez almis iskender yap dedi mesela:)) birde ole top etle olmuyoki lahmacun.. kiyma lazim. Benim ole sacmaladigim olur ama:)) kofte yapacakken o kiymayi lahmacun yaparim ciddiyim:))
Bana lahmacun yapmak zahmetli geliyor hep:deli:
Tek tek pişmesini beklemek zor geldiğinden siparişle hallediyoruz o işi.:KK53:

Back